hm, tak ma ojebali na geometrii, ani sa ich nedotkol....ani náznak, zajtra Vám to možem odfotiť chalani, len na posúdenie
situácia:
dobrý, spravíte geometriu aj na zníženom aute? čo to stojí?
myslím že hej, cca 20€...
ok, objednajte ma na zajtra...
ok, máte to tady? ukažte mi to auto....ok, spravíme, ale musíme dat dole predný nárazník....
nárazník dole? to som ešte nepočul, nevadí, ale to bude asi drahšie dojdem radšej až po výplate, nemam už moc penazí...
nééééé, to nebude drahé, šak nárazník zhodim raz-dva
ok, tak to platí, ráno to dovezem a po práci sa preto zastavim....a bude aj volant rovno hej?
jasnéééééééééé (+ daľšie vysvetlovanie z jeho strany ako sa to celé robí)
ok
došiel další týpek (starší pán) ... naštartuj to ešte raz...hm-strieľa do výfuku-nespálený benzín (fakt občas sa stane keď je zohriate že tak tažšie chytne, a striela lebo je asi KO zadný výfuk)
mám nato doma zásuvku, to tu nikto nemá túto gulatú, ja ti to napichnem na diagnostiku a uvidíme
hovorim, ok....čo to mám ešte to nebolo napichnuté (fakt to tu nikto nemá)
ok
dojdem dnes pre auto:)
akurát to vyvážal z dielne.....
tak čo išli aj zadky nastaviť?
noooo, moc nie, bolo to hrzavé, jedno som nastavil cca dobre a to druhé som potočil len kúsok, ale bolo to aj tak dobré nebude ničiť pneu (už sa mi to nezdalo, keď potočí raz už to uvolní a bude sa dať točiť aj cez zareznutýzávit)
hm, škoda, zabudol som ráno povedať že na sedačke som nechal komplet nové šróby na zadnú nápravu, mohli ste ho odrezať, dať nový a nastaviť
hmm, škoda...
idem patiť
to máme: geometria, demontáž + montáž nárazníku a diagnostika...........69€
iba som preglgol, mal som iba 50€
hovorim, to ste ma zaskočili (šéfova škola)....henten mi to slúbil za 20, + hento že som mu to hovoril....bla bla
chutato holka nemala argument nachystaný vopred, tak ok, nechajte 50€ a je to dobré.....
ajtak ma ojebali, volan je trošku nakrivo zasa do druhej strany , a zdá sa mi že jedno zadné koleso má väčší odklon a je natočené viacej dopredu....
inak auto sa chová zasa lepšie....už z toho začínam mať pocit ako keď som ho kúpil...