... všetko o BMW ...
compact napísal:jojo, sú to sachs a ide to odšrobovat, dik majo za super obchod![]()
teraz som bol pod autom vystriekať šróby na zajtra...a no nevim nevim či to zvládnem z tej mojej piďi jamy...
treba dať aj brzdiče dole asi čo?
Majo320 napísal:
ale netreba hore uvolnis 3 matica a potom povolis dve skrutky dole na tlmici a hotovo tie dve skrutky byvaju pekne pripecene takze si dobre urobil ze si ich vystriekal. Ak budes chcet rozoberat pruziny tak ti odporucam uvolnit maticu na tlmici este ked mas auto polozene na zemi.Nic sa neboj je to pohoda robotka
compact napísal:zvládol som to sám(teda uplne sám nie, tu ste mi dost pomohli s návodom čo a ako, ďakujem chalani)
sice iba predok lebo som sa dost sral s prvým tlmičom u vodiča, nemohol som povolit tie dva šróby na náboji, robil som to z jamy z dlhou trubkou a ani za svet povolit, už som to skoro vzdal ale potom som si povedal skusim to ešte zvrchu, zhodil koleso, vytočil plný dolava, trochu poklepkal šróby kladivom a stačila ani nie polmetrová páka z pressu na hrozno :) a bolo povolené krásne všetko![]()
jamu vôbec netreba, je znej blbý prístup
druhý tlmič som mal potom prehodený jak nič ked už som vedel čo a ako....
zajtra skusim zadky, aspon pružiny...
Majo320 napísal:
TAk parada ja som musel po kluci skakat celou vahou aby som ich povolil ale podarilo sa. Uz si sa bol aj previest??
compact napísal:dakujem chalani, som rád že sa páči, nieje až také dokonalé, uvidíme čo spraví nový podvozok, nové uloženia tlmičov a nové zadné silentbloky (okrem uloženia nápravy), inak moje tlmiče niesu KO tak som zvedavý na ten JOM
auto dostalo dozadu ovále sony xplod a dopredu 13cm sony (ktoré som mal narvané vzadu:) a konečne to ako tak hrá...ešte by to chcelo lepšie rádio
a kedysi v zime aj nové obloženie ručnej brzdy + nové úchyty (ajtak tam furt niečo pukne až potom začne brzdit
deejaytommmi napísal:ja som tie dva sroby uvoľňoval s pneumatickým uvoľňovakom či čo to je, čo používajú v pneuservisezadné tlmiče vybrať nie je problém, pruziny stačí iba vypáčit s nejakou tyčou, ja som to tak robil, všetko bez problémov.
compact napísal:
sakra to ma nenapadlo, nemohol som sa tam dostať šťahováky pružin, už som objednaný do servisu zajtra
dnes dúfam prehodim zadné plato a už mám doma aj Y na M3 výfuk z AMA