Repro od harmanu som nepouzil, kedze som mal vlastne od Audio System. Jedine repro ktore som pouzil boli stredo-vysky v prednych a zadnych tapaciroch.
Najdolezitejsie je v prvom rade vytlmenie. Auto som mal uz komplet vytlmene kedze som ho tlmil uz davnejsie. Druhy dolezity krok bolo premiestnenie prednych stredobasov z tapaciru do MDF podloziek. Treba zobrat flexu a pekne vyrezat do dveri otvor, on nasledne uchytit MDF podlozky, do nich zasadit repro a cele okolie vytlmit. Po tejto "operacii" mi predne dvere basovali lepsie ako original HarmanKardon woofer v zadnom plate...
Co sa tyka ostatnych reproduktorov, stredobasy a vysky v prednych dverach som uz mal vymenene za Audio System. V zadnom plate som mal koaxialy od Audio System. Woofer od Harmanu hral smiesne, dva 6x9 papierove ovaly v plastovej krabicke, proste des... Takze isli prec, chytil som flexu a vyrobil som si do zadneho plata 2 otvory pre nove ploche woofre od Audio System. Trvalo mi to cely den ale vysledok stal za to... 2x20cm woofer hra omnoho krajsie kedze je uchyteny priamo v MDF, ktore su uchytene v plechu, ktory je vytlmeny troma vrstvami STP platov. Do plata som vyrezal maly pozdlzny otvor v priestore kde sa normalne nachadza zadna roletka. Tymto sposobom som dovolil platu "dychat" kedze predtym sa vedelo kvoli tlaku zdvihat aj vyse 1cm, nehovoriac o tom, ze som takto odstranil rezonancie a vibracie. Otvor v zadnom plate som pretiahol ciernou latkou, takze to vyzera "factory" a nie ako ked niekto reze do zadneho platu vo felde.
Dokopem sa k fotkam, hned ako ich stiahnem z cloudu, kedze iphone mi ich tam automaticky odosiela... ale nasiel som aspon par, tak ich sem dam...
Kedze som v aute odstranil parkovacky, potreboval som sa zbavit chyby vypalenej ziarovky. Parkovacky resp. obrysovky som nahradil AngelEyes kruzkami a tie som napojil na samostatny obvod aby sa spinali spolu s klucikom ked bude v druhej polohe a zaroven aby sa spinali pri odomknuti auta. Su napojene na svetelny senzor v celnom skle, takze v pripade zotmenia sa automaticky zapnu bi-xenony.
Chybu vypalenej/chybajucej obrysovky som vyriesil dvoma 55w rezistormi, kore som nasledne s celym konektorom schoval do obalu svetla. Vsetko je tak chranene pred prachom a vodou.

Angeleyes OFF

Angeleyes ON

Prisli mi nove zimne pneu Kumho, tak som zvedavy aky bude zaber. Recenzie boli iba pozitivne, tak som zvedavy na moje skusenosti

Navstivil som OBI a vyrobil som si ClutchStop, takze radenie je prijemnejsie.