... všetko o BMW ...
bruno75 napísal:Ale ved nikto netvrdi, v BMW musi by BMW olej, donedavna bolo vsade v motorovom priestore napisane "BMW recommends Castrol" (viem, ze dnes uz spolupracuju zase so Shell), ale to z by musel byt sakra velky problem, aby niekto posielal na rozbor olej, ci je alebo nie je to co odporuca BMW, na tom, ze pouzijes olej inej znacky (pokial ma spravnu specifikaciu) urcite nemozu pripadnu opravu na zaruku odmietnut...
//MPower napísal:Martinovi si skusal pisat?No veď to kúpim, len ma zaujimalo že či sa to dá bezpečne kúpiť aj inde. Doteraz som kupoval oleje tak že som si zistil oficiálneho distribútora a potom z oficiálneho obchodu kúpil (kde bola záruka že sa jedná o originál) len že BMW olej kúpim asi originál s kľudný pocitom len v BMW, neviem teda o žiadnych obchodoch ktore sú oficiálnymi predajcami BMW oleja... Z obchodov ktoré len tvrdia že “zaručene” majú originál a pritom nevedia nič preukázať a aj samotný výrobca oleja keď ich neuvádza že ich ma zazmluvnených nič nechcemNič pôjdem do BMW, dufam že si za 1L nebudú pýtať 35€+
![]()
Btw. ten BMW M 0W40 je vraj iba polo syntetika? nebude lepšie plna syntetika? Niekde píšu že je polo a niekde plna..