... všetko o BMW ...
kkt1 napísal:Diky. Nooo ja osobne mam radsej sedan a je to praktickejšie. Samozrejme ale že sa mi coupe E46 tiež velmi páči, možno raz aj to príde. Túto 46 mám ako daily a proste ju deriem. U mna musí auto slúžit, ale aj dostane servis a “rozmaznávanie”. Preč z domu nepôjde nikdy, lebo by to bolo nerentabilné a hlavne by som na to asi ani nikdy nemal dôvodAkoze brutalny projekt, v podstate taka fajnsmekrovina. Len skoda, ze to nie je aspon coupe. Ale aj sedan vie dobre vyzerat. Ak to takto porobis, uz by bolo vhodne to nepredavat a drzat to pre ten pocit ako retro 6 valec v garazi.
mirogo napísal:Diky. Retaze sa este zhodili po montazi napinaku. Je to bez pilinPalec hore za napinak retaze olejoveho cerpadla, vela ludi veri drotiku alebo zvaru.... no problemom je vola retaze a vibracie remenice, co v konecnom dosledku zrusi celu hriadel cerpadla. Ja nevravim ze to je n1 problem tych to motorov ale tiez skladam novy motor a nestoji to nemale peniaze preto tiez idem tou to cestou, nech mi nahodou nezrusi tlak oleja novy motor.
Nebojis sa tych pilin na retazi? ako aj ked vsetko ide cez filter ale aj tak, ja by som instalaciu napinaku spravil ako prvu vec, teda vrtanie...
Co by som dodal je, ze urcite vymen spatny ventil v olejovom domceku, ten ak prepusta olej, zvyknut zdvihatka klepkat pri studenych startoch. Pekny projekt drzim palce a nech cim skor jazdis
Fuxxo napísal:To hej len jaksi sa to uz zacina časovo naťahovať a fakt ma už nebaví jazdiť v 320d s automatomty vole toto je ina renovacia :-O :-O wau