s autom som v pondelok dal malicke jubileum
ako darcek auto dostalo comfort sedacky s 1- stave s dofukom, ktore este tak nie uplne su vo vnutry, ale pracuje sa natom (kebyze mam elektrinu uz teraz tak nieje problem). akurat musim vymysliet ako prehodim masaz, kedze to je troska zlozitejsie.

auto sme malinkato nacipli, upravili sa nejake drobnosti, vykodovalo sa egr a tak dalej. bohuzial nemozme skusat dalej, porucalo sa podavacie cerpadlo, pri dlhsom tlaceni na pilu padam na tlak 2.8 a to uz nema vyznam, nasleduje nudzak. inac je to fakt zaujimave, ziadna turbodiera, okamzita reakcia na plyn pedal ci idem 50km na 4th supni alebo 90 na 5th stupni. Auto ma dendenciu tlacit aj nad 160, co predtym nerobilo. Este vecsia sranda je, ze to vobec nedymi, ked pozeram ake somraky kade tade chodia tak je to fakt, ze az nezvyk. Musim este zaslepit egr, zjavne to dokaze pretlacit cez pruzinku a tak ho musim nadobro odstavit, popripade vyhodit z auta, nech mi to nefuka sracky do sania. Nasledne musim asi sprechodnit vyfuk, niektory kat mam asi pripchaty a za studena sa to nesprava idealne
na ceste mame stabiky eibach, som velmi zvedavy co to spravi s chovanim auta, neviem ci spolu so stabikmi neprehodim aj tycky stabikov, nieco mi klepka na pravej strane a mozno to bude prave zmienena tycka.
palivove cerpadlo - kamen urazu, neviem co objednat, ci objednam bosh alebo pierburg - stale mi pride hovno z polska za 160euro, 280e za to iste s logom bmw nedam aj ked sa na mihalnice postavia, tak asi budem musiet skoncit u kvalitky meyle, zaruka nato je, usetrime 70e a uvidime co s tym.
brzdy - podobne ako palivak, neviem co tam dat, uz zvazujem aj obycajne hladke atecka na skusku, tak ci tak idu strmene na repas, vymenia sa valceky, lebo akosi ich zadiera, nove hadicky, brzdovka, sak pomaly treba aj na STK ist s tym.