To fakt Co myslis, naco si kartacoval tie prasata na miestach ktore som ti ukazoval??? Ty si z tych novych kotucov bol asi riadne mimo Tak ale teraz uz aspon vies...
E36 323i Touring - Fialka - Príbeh E36 318i Touring - Baška - Príbeh
Ex E36 316i Compact - Tito - Príbeh - R.I.P. 02/08/2016 Ex E36 316i Compact - Bestia - Príbeh - Odisiel s Ex Ex Skoda 120 - Žaba - R.I.P. 11/09/2010
Jaj, tak to ne, platnicky cele z druhej strany natierat je podla mna chujovina...Staci ked budu namazane dotykove plochy medzi prasiatkom a platnickou a to som mazal plus vodiace sroby...
E36 323i Touring - Fialka - Príbeh E36 318i Touring - Baška - Príbeh
Ex E36 316i Compact - Tito - Príbeh - R.I.P. 02/08/2016 Ex E36 316i Compact - Bestia - Príbeh - Odisiel s Ex Ex Skoda 120 - Žaba - R.I.P. 11/09/2010
Takze, pustil som sa pomaly do 4x el okien.. teraz len pomaly budem tahat kable aby som to cele predpripravil.
cize , laktovka sla dole (asi ju dam zatial precalunit) stredna konzola + konzola okolo riadiacky sla tiez dole, no ked to mam takto rozobrate, tak to budem muset daako vycistit este..
mam poobedne, takze pracujem rano.. no pojde to statne pomaly kedze vstavam nejak okolo 10tej, potom lez sa k tomu dostanem je 12 a o 1nej vyrazam do prace neboj, vsetko dokumentujem aj do hlavy
ha-ha .. neboj, ono ta to pekne pocka ja totiz musim este dobre pucovat tie diely, lebo fakt netusim odkial prislo to auto, ale je neskutocne zaprasene