Hh, toto si ty som vedel že ti to dlho nevydrží, som zvedavý či sa predvedieš niekedy. Takže gratulácia, lak je vyzerá dobre len tú farbu by som oželel, ale mám pocit že tebe je to aj tak jedno a s tými koncovkami máš pravdu - celé zle
Fuuu tak to je cukornicka ako sa patri. Nech ti robi len radost.
E82 front M-Paket bumper,Rocker,M-Paket rear bumper glossy black,Wheels 207M,Eibach pro kit SLOVENSKY VYROBCA eurookien,interierovych a exterierovych dveri http://WWW.DREVOTECH.SK
Tak tak..cukornička. Gratulujem a prejem vela stastnych km. Keby som si mal kupit M3 tak urcite hladam tuto farbu. Neraz v predstavach tato farba + carbon doplnky. Sweet!
Tomáš
BMW E60 535d, ///M Sport Package, AC Schnitzer Roof Spoiler, 19" Styling 172 M, Hartge Springs, H&R spacers
suhlasim s Hectorom , ta farba je proste total fatal brutal husta a to este neohovaram motorizaciu mfgf .. gratulujem ku krasnej M3
Pokial nemáš pre BMW srdce , je to pre teba len obyčajné auto _________________ E38 728iA "Derrick" E53 X5 4.4i "Američanka" EX E53 X5 30d "Mahagoni" EX E53 X5 EX E39 525dT "VermontGreen" EX E46 320dTA 2001