to naradicko v kufri uz velakrat pomohlo... velmi dobra vec
drzim palec s odomykanim... ale z vlastnej skusenosti ti mozem povedat ze to by to nemalo vymlatit baterku tak rychlo... samozrejme ze zalezi od toho v akych itervaloch si spusta ten ventilator... mne to haprovalo dlhsiu dobu... a az potom prisiel TEN den... napr. den predtym som pozoroval ze sa nejako pomaly odomyka... v TEN den to ledva odomklo... takze drzim palec aby to bol tiez tvoj pripad
To nie je problém kľúčom otvoríš len aby ti to niekto nakopol potom. Ak tak aspoň daj vedieť či sa ti dalo bez centrálu otvoriť z dverí vodiča lebo mne sa to nedá a vraj by to malo ísť... v kufri to ide na betón to som už skúšal :)
Jara som poprosil nech objedna VALEO. Vela moznosti tam nebolo.
Ono ci to vymlati baterku alebo nie, podla mna ano, lebo ja som nemal, ze by pulzoval, alebo sa spinal hore dole, mne sa proste rozfucal naplno a bolo mu jedno. ked som zamkol bolo to pocut viac ako zopnute webasto.
napr. u mňa ide bez problémov odomykať/zamykať kľúčom, keď je vybitá batéria
teraz tak rozmýšľam, či tomu vetráku prospieva keď beží v kuse na full až do vybitia batérie . . . či nebude treba ešte aj to zháňať
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
A uz je vonku ta svina. Je to Valeo co tam bolo origo. Demontaz fakt nic strasne, s baterkou v hube to slo celkom v pohode.
Auto vyslahane na sracky, nechcelo ani odomknut. Najviac vsak utrpelo moje ego. Podla hodin som sudil, ze to vydrzalo 3,5 hodiny a bol koniec. Nastastie som sa dostal do kufra.
Velka vdaka koradovi za to, ze aj ked mal malo casu, ze ma prisiel nakopnut, dakujem este raz.
Nakolko sa mi v noci dake kurvy pokusali ukradnut disky, tak s pribehom koncim a nebudem sem uz nic davat. Boh chran toho, koho pri tom aute chytim. Zacinam uvazovat aj nad predajom, lebo posledny mesiac ma presla komplet chut na to auto.
Ja uz som zmazal, cakam este na vomacka nech zmaze celu temu. Po tom co ukradli auto Fizykovi som dorobil zamky na garaz a dal vystuhy na brany a panty. Mam toho dost.