... všetko o BMW ...
islo skor o sposob aby tu ludia nelestili limce a otvorene plochy zbytocne smirglom kedze je to zdlhave a neefektivne... jasne ze je z toho bordel cize na byt alebo obyvacku rovno zabudnite... a hlavne treba sa s tym hrat... jeffri ak by vylestil limce na borbetoch tak auto posunie minimalne o level vyssie... a hovorim ja som za to nechcel ziadne prachy ani nic podobne kedze je to fakt tak jednoduche a easy ze kazdy kto drzal v ruke vrtacku a nema lave ruky to musi zvladnut... a na jar som to kludne aj vonku lestil v pohode... len proste ludia ide z toho bordel a je to spinava robota... opakujem to 1000x ... preto neskusat to robit v novych veciach... Ked Filip zavesi video tak uvidite sami... Juro uz videl a vie... 

no su ty ludia normalny 
... hmmm tak neviem ... predat kola dat tam plechy a nemusia lestit... a este su v zisku ... hmmm to by slo...
... davam tu know how firiem co si na tom postavili biznis.. nechcem za to ani korunu.. kazdemu co chcel som nazorne ukazal ako na to... a material co je proste zaklad sa niekomu zda drahy...????... ako halooo... dobre rano ..wake up... preberieme sa...