dost dlho som sem nic nepostol tak idem na to

auto mam len kratko ale uz su samozrejme problemy :/
zacnem tym ze v auparku do mna dedo na honde crv nacuval a ohol prednu masku ... asi to bolo zakon schvalnosti lebo den predtym som rozmyslal nadtym ze by som to dal do faceliftu

... ale este uvidim ...dal mi 100€ aby som to neriesil cez poistku a tak nemam preco ... hlavne ze mal cuvaciu kameru a senzory
dalej som viezol mamu domov aj s frajerkou, vychadzam z krizovatky predomnou asi 5 aut idem pekne za nimi a jeb na ceste vyvaleny kanalizacny poklop

uz som vedel ze je zle ale vedla mna auto, vzadu tazne takze ani brzdit som nemohol tak som teda presiel a dufal v co najmensie skody ... prasknuta olejova vana a jebnuty airbat

ale tak uz sa na tom robi tesnenie na vanu je doma olejova vana tiez uz len namontovat a volant mam objednany takze coskoro dufam opat na castach .. paradox je ze tento stat zato zevraj nemoze ! :/
ale aj neco pozitivne teda dam :) ... zohnal som dozadu este podlozky pod kola takze to bude eno nuno hadam lebo ked nadstavim vytuzene odklony a vyvalcujem tak budu zastrcene vnutry

zohnal som motorsportlisty na ktore som patricne hrdy az tak ze sa ich bojim dat na auto aby mi ich nekto necorkol

objednany stelovak na vianoce pride takze pojdeme konecne poriadne dole
pohravam sa s myslienkou kupit dopredu unibaly ale najprv budem musiet zakupit gumy nejake lepsie dopredu toto neni ziadna slava

dalej som pretesnil predne svetla lebo sa zahmlievali porobil trochu elektriku a tak dalej
aaa dnes mi pride M naraznik

este je na plane
-vyriesit zatekanie do auta cez A stlpiky
-po zime vyriesit hrdzu na aute opieskovanim popripade pravarenim
-snazim sa so znammim vyjednat sedacky z druheho cabria v trosku jemne bledsom odtieni ale sportsitze elektricke ... chcem ich vymenit za moje + doplatok ale jaksi sa mi ho neda presvedcit ale podari

-objednat nove ramena dopredu silenty stabiky capy aj tycky riadenia a tak dalej

-rad by som do auta dorobil tempomat ale zatial ziadny neviem zohnat tak ked o niecom viete dajte info
to je tak zatial vsetko inak s autom celkom spokojnost az na nejake detaili ale co uz neni nove

.... mimochodom za tymi kolesami sa kazdy otaca

asi si dam namiesto vsetkych normalnych srobov poistne