... všetko o BMW ...
pouk69 napísal:Nazdar aka znacka boli tie zvody bez katov, resp. potrubie, co si tam daval?
Toto ma celkom zaujalo, lebo ja mam 130i s N52 a prave som si dal nahradit rezonator Y-pipe-om, katy mam povodne a na konci mam BMW Performance tlmic. Zatial to len testujem, robi to nieco podobne ako v tom videu
dik
Drac1k napísal:Cauko,mam presne to co ty.Zvody som nakoniec nedal.Kebyze dam taky off,tak by to yebalo bomby nonstop a nedalo by sa s tym jazdit normalne :)
TheCarista napísal:Tam je vzdy veselo :)Sa s tym neseres kamarade, pekne pekne :)
Jarovi hafkovia su vzdy pekne spestrenie navstevy, strasne su zlati, doslova a do pismena:)
kubajz79 napísal:Ahoj,vidím budík teploty oleje.měnil si přístrojovku z e92?pěkně to šlechtíš...
jararak napísal:Ked zozeniem (asi buduci tyzden) tie listy,tak sa dohodneme kedy budes mat cas :)presnejsie chyba 4x4 - vtg - dsc nema informaciu o krtuaku motora, co je dost divne, lebo dsc ani dme tuto chybu nevyhadzovali, dokonca sa neuzakala nasledne ani vo vtg, ale idrive ju stale hlasil a budiky tiez. najskor to bude/bolo sposobene niekde medzi poklesom napetia a selektivnym updatom jednej riadiacej.
inac nemeral si to? ved cic tam bol snad za hodinu so vsetkym potrebnym. len konkretne cislo firmwaru L7 sa nam nejak nechcelo zjavit ;P.
edit : prave ma napadlo, ze som ti zabudol povolit Video In Motion, tak ked najblizsie budes, prosim pripomen