tak nejake updejty.. vymeneny olej, vcera som konecne spravil stk a ek, a konecne mam teda LPG v technicaku.. bol to porod a kopec penazi dopici.. ale uz je to konecne za mnou, tak mam radost..
a konecne dorazili kola.. mozno budu niektori sklamani, ale momentalne je to taky budget setup, takze lepsie som nenasiel, ale mne sa velmi lubia a nazivo vyzeraju vazne dobre..
20x9.5 ET25, s podlozkami ET8
20x11 ET25, s podlozkami ET0
vsade obute 245/35 R20, na zadku to vyslo neskutocne paradne, ten predok je totalne odveci vysoko je to cele jak kokot a predok vypada oproti zadku jak keby mal pozitivne odklony jak tatra.. |5|
nejake spatne fotky

dalsie plany, urcite v prvom rade znizit, pojdu tam pruziny asi KW.. potom uvidime jak to sadne, pojazdim chvilu a tak..
dalsi plan je vsetko co sa mi nepaci zatmavit, predne smerovky, hmlovky, zadne smerovky, spodne svetla cuvacie a hmlovky co su v narazniku, listy okolo okien do ciernej lesklej, bocne smerovky zatmavit, folie z okien pojdu dolu (necham asi len na zadnom okne, este uvidim), a tiez som objednany na vyfuk, cakam len kedy pride matros z nemecka.. bude x-pipe a dva tlmice idu do prdele..

jaj a este potom dopredu pojde podnaraznik, na kufor nejake lipko, a je to..
este k tym kolesam.. dalsia varianta boli original 20" z X5 E70, ale dobre ze som do nich nesiel, lebo tie maju ETcka hlbokych 40 a tak, a tam by som musel nakladat tak 3.5-4cm podlozky, aby stali tak jak tieto.. a to uz je fakt mega vela.. inak nic ine v tejto cenovej hladine s takymito rozmermi sa proste nepredava..