takze dalsi update, z ktoreho sa silno tesim, asi jeden naj v poslednej dobe

dosli vybojky

jasneze som objednal cinu, chcel som zistit aka to je kvalita a ako to svieti a tak, v podstate na skusku len.. samozrejme som vyberal take, ktore uz nejak vyzeraju a maju dobre hodnotenie, tak som objednal a za dva alebo 3 tyzdne dorazili, som sa nevedel dockat, tak som to vymenil.. ked som ich porovnaval s originalmi, mal som tam osram xenarc nejake, tiez 4300k, tak vahovo boli uplne rovnake, a kvalitovo tiez, tie ciny vyzerali dokonca este lepsie a lepsie postavene, ale to bude asi vekom tych originalov, lebo mozno tam boli od novoty, ktovie..
no ale ked som ich tam nalozil, to bolo este poobede, neveril som vlastnym ociam.. tie stare vybojky museli byt kvalitne v prdeli uz, lebo taky rozdiel som teda vobec necakal a necudujem sa ze som nevidel skoro nic za sucha a za dazda ani nehovorim, v podstate naslepo.. pockal som kym sa trocha zotmie a spravil som par zaberov, je to zrkadlom fotene, ale v podstate takto to vyslo z fotaka, ziadne upravy na tom v podstate niesu..

tu je z vacsej dialky:

a tu su dialkove na porovnanie..

nechapem z toho

som zvedavy jak sa to odzrkadli na ceste, na fotkach nieje je vidiet az taky rozdiel v svetelnosti na zemi, ale nazivo to bolo minimalne raz tak silne svetlo..
takze max spokojnost, som zvedavy kolko vydrzia..