crazynko:

tiez som sa na tom smial.. ale je tam minimalne jeden co vie po slovensky ako tak.. :-)
tak a teraz k veci, svetla su konecne doma.. maximalna spokojnost, svietia uplne popici, silne to je jak svina.. cez den to sice nebude mat take vyuzitie, ale na to mam to zrkadlo..
dva mensie problemiky su s tym zatial, klb na svetlo a uchytenie na stativ nepasuje, takze budem musiet zohnat medzikus, zatial to mam len nasunute na tom.. a druhy je ze nabijacka na baterky ma nejaky divny konektor asi cinsky.. tak skocim do nayu alebo tak a kupim si tie veci a bude to tip top.
v kazdom pripade dialkove popici vec, funguje jeden ovladac na obidve svetla a dokonca viem odpalit aj fotak, je tam button na nikon aj na canon, takze s jednym ovladacom viem v podstate spravit vsetko :-)
a teraz k fotkam, len take na rychlo spravene, ziadna editacia len presety co mam v camera raw, iba som skusal, ale uz tu je vidiet ze to ma nejaky efekt.. prva fotka tu som spravil rozdelenu, na lavo je bez svetla a na pravo so svetlom.. rovnake nastavenia rovnaky cas, vsetko rovnake:

tu je vidno aj tie svetla (inak stativy su mega vysoke, pisane bolo 160cm, lenze ked som to vysunul na max, tak to bolo asi nieco cez 2m.. takze parada):

toto je random, z dvoch stran nasvietene:

na tejto som zase spravil 5 zaberov rozne casti osvetlene a spojil som dokopy v photoshope..

a tu som nechal dlhsiu uzavierku (2.5 sekundy) a spravil trocha lightpainting:

sorry za spinave auto

vecer, ked sa zacne stmievat zbehnem niekam a spravim tam nejake fotky po tme.. :-)