... všetko o BMW ...

Zarrick napísal:Aľe ňe! To by som už radšej strekol do akejkoľvek farby, než na to hodil cringe fóliu. Alebo hoc i len foliu, ale nie "KARBONOVU"! Veď v reklamkách majú taký krásny výber všelijakých kvalitných fólií, a na tie lišty by ti stačili hocjaké malé kúsky tzv. odpad. Len panebože nie "karbonovu"...
Ale keď sa ti to páči, budiž.
,,Kamarat" , videl si uz 5D karbon foliu ?Tiez som vravel, ze cigancina, ale toto uz nieje to, co si lepili KSaci na auta pred 10rokmi, struktura, farba, dokonca na dotik skoro ako origo prelakovany karbon. https://img01-olxpl.akamaized.net/img-o ... rev007.jpg

tak isto je to iba esteticky prvok
 tak isto je to iba esteticky prvok  
 Fuxxo napísal:tak nejako :) len som debil a neobrusil som lišty ta sem tam vidno chybu...a ta folia fakt vyzera dobre, wrba ukaz foto, nemas?...

Už je čas prezuť hovoriš? Na Štúrovej už hotovo, ale pred plavárňou by to mohli zarovnať lebo tam som šuchol
 Už je čas prezuť hovoriš? Na Štúrovej už hotovo, ale pred plavárňou by to mohli zarovnať lebo tam som šuchol  
 tak ja mam už touringa prezuteho a zatial je dvihnutý hore kus pobeham nech si zvyknem a potom ho zošrubujem dole a na coupe čakam na koleska kym sa nalakuju a bude na rade aj to :) ...a hej dost je mesto rozbite :/
 tak ja mam už touringa prezuteho a zatial je dvihnutý hore kus pobeham nech si zvyknem a potom ho zošrubujem dole a na coupe čakam na koleska kym sa nalakuju a bude na rade aj to :) ...a hej dost je mesto rozbite :/