... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:kam si vybehol ty vole, do toskanska?
kkt1 napísal:neberem to absolutne vzlom...nepotrebujem browsovať videa na youtube a ani robiť videá ako sa robia vo svete, robim ich podla seba tak ako sa mi pačia, to že sa nepačia tebe je normalne každý ma iný vkus :) ...niesom profi kameraman ani nič podobné robim videá len tak pre radosť/hobby...je to len tvoj nazor za ktorý ti velmi pekne dakujem, aj ked ta asi moje videa zaujiali kedže ako pišeš videl si ich viacej čo ma tešiKamo akoze neber to nijak v zlom ale nevidel som nikoho robit horsie videa ako tie ktore robis a postujes v tejto teme. To je horsie ako zleNechces trosku prebrowsovat youtube aby si videl ako sa to robi vo svete? Esteticke citenie 0 bodov, zabery 0 bodov, kvalita videa 0 bodov (to natacas nejakou kamerou za 10 euro z Aliexpressu?) a hudba ktora posobi vacsinou absolutne rusivo.
Zeky3 napísal:HA HA
Kamo ja to mám v jednom kuse, už neviem či to priťahujem alebo čo.
Dám afto na koniec parkoviska kde žiadne iné afto nieje, dávno som pochopil že ľudia nevedia otvárať dvere. Prídem o 10 min, všade po...t miesta ale samozrejme 2 aftá rovno vedľa mňa, ako inak.
Alebo aj dnes, si dám afto pred garáž za chvíľu prídem a pol metra za mnou dajaká hajtra, dopradu nič, dozadu tiež, všade miesta ale nééé, zablokujem to 1 afto čo vidím. Reku nervy v p...i, idem nájsť toho človeka. Nájdem ho, dobre ho spucujem a on sa ešte urazí že čo vlastne chcem. Ľudom už fakt JEBE!
BTW: sorry že som sa Ti tu takto navečer opustil
filipe46 napísal:Kdesi som čítal, vraj sú to spoločenský ľudia a preto keď je na parkovisku jedno auto tak zaparkuje vedľa neho 😀 no proste kokoti