Takze náhla porucha za mnou vyriešená v rekordnom čase odišiel alternátor a este k tomu aj v noci ked uz som išiel domov a skapalo mi to na šťastie na ulici asi 300 m od baraku cize som bol šťastný na jedej strane. Alternátor prestal dobijat a tak posledne metre som išiel jak keby s vypnutymi svetlami ale na druhy den hned putoval na repas kde sa zistilo ze odišlo vynutie a rotor plus majster vymenil aj ložiská a tak za 2 hodky som ho uz ladoval späť a popri tom som aj odstránil ďalšiu poruchu lebo v poslednej dobe sa mi začal prehrievat no problem mam v cidle na chladiči nakolko nespinalo vrtulu. Cize zhanam aj toto cidlo lebo ide uz leto a bude to len horsie. Otázka ešte...skúšal niekto výmenit expanzku na 36tkovom chladici alebo sa to nedá???? Dik
Takže po dlhom čase som konečne si našiel čas sa venovať aj tuto trochu. Je to asi pol roka od posledného postu a tak sa veľa vecí aj pomenilo od sviečok, filtrov, krúžkov až po diferencial silenty zadnej napravy a kilomtrov začnem asi po červených svetlách pribudlo konečne zadné Lipko z ktorého som mal neskutočnú radosť pretože to upplne zmenilo vzhlad zadnej časti na agresívnejší čo som aj očakával. Potom boli veľmi dlho investície iba v podobe tankovania, medzi tym STK a to je asi tak všetko, dokúpil som AE ktoré som aj nahodil a zase dlho nič. No zrazu sa začal ozývať už DIF a povedal si že začnem hulákať a zatvorým sa a budem sa hrať na zavarený dif Tak som si povedal že dosť chlapče ideš von lebo gumám sa to nepáčilo tiež a zohnal som parádny dif no ked už som mal všetko prichystané ošetrené zhodené som zistil že ten nový dif je velký obal a ja potrebujem malý takže znova všetko späť a tak asi tyžden na to som už mal zohnaný malý obal ošetrený a už aj sa nahadzovalo spolu so silentmi zadnej napravy a stabikmi. Popri dife som kupil aj dvojkoncák z 2.8 s klapkou a tak sa nahadzovalo a prispôsobovalo aj to. Naštastie som ostal so všetkým spokojný a všetko funguje tak ako má tak priklladám pár foto z uprav.