... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Fenistil
Autor témy
Kraj: Bratislavský

Re: [BMW E36] 318i M-paket Reborn..zhanam zadné LIP-ko

Nedeľa, 4. Mája 2014, 00:20

Takze náhla porucha za mnou vyriešená v rekordnom čase :mrgreen:
odišiel alternátor a este k tomu aj v noci ked uz som išiel domov a skapalo mi to na šťastie na ulici asi 300 m od baraku cize som bol šťastný na jedej strane. Alternátor prestal dobijat a tak posledne metre som išiel jak keby s vypnutymi svetlami :D ale na druhy den hned putoval na repas kde sa zistilo ze odišlo vynutie a rotor plus majster vymenil aj ložiská a tak za 2 hodky som ho uz ladoval späť :D a popri tom som aj odstránil ďalšiu poruchu lebo v poslednej dobe sa mi začal prehrievat no problem mam v cidle na chladiči nakolko nespinalo vrtulu. Cize zhanam aj toto cidlo lebo ide uz leto a bude to len horsie.
Otázka ešte...skúšal niekto výmenit expanzku na 36tkovom chladici alebo sa to nedá???? Dik :wink:
ObrázokObrázok

BMW E36 318I M-paket Reborn

Opravy a diagnostika BMW - Senec, okolie

Fenistil
Autor témy

Re: [BMW E36] 318i M-paket Reborn..zhanam zadné LIP-ko

Pondelok, 19. Mája 2014, 20:35

tak malý uprgrade na skúšku #-o
Obrázok
Obrázok
ObrázokObrázok

Fenistil
Autor témy

Re: [BMW E36] 318i M-paket Reborn RED LIGHTS

Pondelok, 19. Mája 2014, 20:43

inak Heckspoiler alebo zadné LIP-ko zohnané :thumbup:
ObrázokObrázok

Fenistil
Autor témy

Re: [BMW E36] 318i M-paket Reborn RED LIGHTS

Pondelok, 27. Októbra 2014, 11:30

Takže po dlhom čase som konečne si našiel čas sa venovať aj tuto trochu. Je to asi pol roka od posledného postu a tak sa veľa vecí aj pomenilo od sviečok, filtrov, krúžkov až po diferencial silenty zadnej napravy a kilomtrov :D začnem asi po červených svetlách pribudlo konečne zadné Lipko z ktorého som mal neskutočnú radosť pretože to upplne zmenilo vzhlad zadnej časti na agresívnejší čo som aj očakával. Potom boli veľmi dlho investície iba v podobe tankovania, medzi tym STK a to je asi tak všetko, dokúpil som AE ktoré som aj nahodil a zase dlho nič. No zrazu sa začal ozývať už DIF a povedal si že začnem hulákať a zatvorým sa a budem sa hrať na zavarený dif :D Tak som si povedal že dosť chlapče ideš von lebo gumám sa to nepáčilo tiež a zohnal som parádny dif no ked už som mal všetko prichystané ošetrené zhodené som zistil že ten nový dif je velký obal a ja potrebujem malý :evil: takže znova všetko späť a tak asi tyžden na to som už mal zohnaný malý obal ošetrený a už aj sa nahadzovalo spolu so silentmi zadnej napravy a stabikmi. Popri dife som kupil aj dvojkoncák z 2.8 s klapkou a tak sa nahadzovalo a prispôsobovalo aj to. Naštastie som ostal so všetkým spokojný a všetko funguje tak ako má \:D/ tak priklladám pár foto z uprav.
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
ObrázokObrázok

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Re: [BMW E36] 318i M-paket Reborn nove veci

Pondelok, 27. Októbra 2014, 15:07

nebolo by krajsie dat tie oci na rozptylky?

Fenistil
Autor témy

Re: [BMW E36] 318i M-paket Reborn nove veci

Pondelok, 27. Októbra 2014, 16:32

No ja som myslel že takto sa to dáva jak na 46tke ale potom som zistil že som sa zapálil :D čiže asi tak no ale nevadí som spokojny aj s tymto \:D/
ObrázokObrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 15 neregistrovaných