... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
lulu991 napísal:netreba jednotku zhavenia aj po vymene nakodovat? Ci je to len plug and play vymena a malo by to frcat?
jankolozi napísal:tak dnes som prepipol kabli od riadiacej jednotky zhavenia k zhavicom a vsetky su ok ... skusil som vymenit riadiacu jednotku zhavenia ale z motora BMW e90 M47 a ja mam BMW e 90 N47 motor tak neviem ale pasovalo to , no po vymene mi uz diagnostika nevypisovala ze je chybni zhavic na valci 1 a 2 , ale ze 4A74 system žhaveni komunikace trvaly , 4A79 system žhaveni komunikace trvaly ... uz nechapem tomu autu vaznee .....
jankolozi napísal:praveze naopak ja som tam dal asi lebo tato je na modely M46
12 21 7 801 200
a potrebujem asi tuto ...
12 21 7 798 000
jankolozi napísal:diky noo este dnes idem na inu diagnostiku a uvidime noo a ked tak objednam original , lebo replika nie je , len tam je ten problem ze ked ju kupim neda sa vratit ,keby nahodou to nebolo v tej riadiacej ...
jankolozi napísal:akurat som dosiel z druhej citacky , opat nacitalo chybu zavavicov na prevom a druhom valci , 4A74 system zhaveni komunikace trvale ,4A79 system zhaveni komunikace trvale ... po vymazani chyb vymazalo zhavice ale seystem zhavenia komukace trvale ostal ...
jankolozi napísal:nieee ja tam uz mam svoju staru .... a uz aj teraz pise ten problem s komunikaciou ,....