... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

obchodna sekcia

Lord Anakin
Autor témy
Kraj: Prešovský

e60 530D hladanie toho spravneho

Štvrtok, 28. Novembra 2013, 00:39

Pozeram sa po nejakej nahrade aktualneho vozidla a chcel by som nieco vacsie. Lamem sa na e61 ale nejako to zatial nejde. Zatila vecsinou nachadzam len tie co mi mega nevyhuju , nesedia km podla ko , az prilis nizky najazd km alebo strasne slaba vybava ... mam 2 kusky vo vyhlade a toto je treti :

http://bmw-rad-5.autobazar.eu/530-d--m- ... 72653.html

- trosku drahsie nez ostatne , ale pozdava sa mi vcelku
- nezavysle kurenie je wabasto ? alebo co si tym mam predstavovat ?
- pozna niekto nahodou to auto ?

nejake navrhy ?

dakujem za kazdu radu , pomoc ...

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: e60 530D hladanie toho spravneho

Štvrtok, 28. Novembra 2013, 07:48

ano, webasto je nezavisle kurenie
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Lord Anakin
Autor témy

Štvrtok, 28. Novembra 2013, 08:45

v tom inzerate ho tam ma zapisane ale len tak ako keby medzi riadkami a nepodstatnu vec co pod tatrami moze byt vcelku prijemna vec hlavne pre motor samotny...

cital som a viem ze je viac verzii no tie zakladne su na hodinky v aute ak sa nemylim ... (ide mi teraz o nejaky sled testov ako odskusat ci vsetko ide ako ma a ako prve by som si chcel ujasnit to nezavysle kurenie) .... cize malo by sa dat spustit bez toho aby som nastartoval auto nie ? preto sa to aj vola nezavysle kurenie ...

neviem ako sa presne spusta kedze tych modelov sa naslo viac a nezavysle kurenie ked si dobre pamatam robi aj okrem wabasta este jedna firma no viem ze pri spusteni by mala byt pocut pri pravom (?) kolese od podbehu ze system pracuje je tak ?

Toto auto napriklad stoji v bazari a rad by som si co najviac veci skontroloval sam

dakujem

Pežot

Štvrtok, 28. Novembra 2013, 09:26

Nema webasto ani ziadne ine nezavisle kurenie, pokial nebolo domontovane. Ale autobazar vyplnuje vybavu automaticky, je mozne, ze tu moznost zaskrtol portal a inzerujuci si to nevsimol.

Ecv na overenie VK606BH.
Vin CR07425

Lord Anakin
Autor témy

Štvrtok, 28. Novembra 2013, 12:50

no takze potom neplati ani to ze prvy majitel podla tvojich udajov co si sem hodil ... ako si sa k tomu dopracoval ? ... na KO mi nechce nic ukazat aj ked skusim obe SPZ ... vedel by si sa dopracovat k celemu vin cislu ?

Pežot

Štvrtok, 28. Novembra 2013, 13:51

Podľa mojich zistení bolo auto od 2.8.2013 na značkách VK606BH. Teraz je na LE značkách, čiže toto je cca. druhý alebo tretí majiteľ.

Celé VINko
WBANR71090CR07425

ko.sk
Vozidlo neabsolvovalo kontrolu originality

Info o aute:
VIN WBANR71090CR07425
Typ kódu NR71
Typ 530D (EUR)
E series E60 ()
Séria 5
Typ LIM
Riadenie LL
Dvere 4
Motor M57/T2
Výtlak 3.00
Sila 170
Pohon HECK
Prenos Rak.
Farba CARBONSCHWARZ METALLIC (416)
Čalúnnictvo STOFF / LEDER s bleskom / antracitová (gaat)
Prod.date 2006-05-22

Výpis výbavy:
S1CAA SELEKTION COP relevanter FAHRZEUGE Výber COP relevantné vozidiel
S205 AUTOMATICKÁ GETRIEBE Automatická prevodovka
S2NPA M LM R. DOPPELSPEICHE 135 M NOTLAUF BMW kolesá z ľahkých zliatin, M dvojitou špicou 135
P337 M športový balík M Športový paket
S339A SHADOW LINE Tieň-line
S415 SONNENSCHUTZROLLO FUER Heckscheibe Sun-slepý, zadný
S416A SONNENSCHUTZROLLOS Roller slnečná clona, ​​zadné bočné
S423 FUSSMATTEN V velúr Podlahové rohože velúr
S430 INNEN-/AUSSENSPIEGEL AUT.ABBLENDEND Vnútorné / vonkajšie zrkadlo s automatickým dipom
S431 Innenspiegel, Automatisch ABBLENDEND Vnútorné spätné zrkadlo s automatickým ponorom
S435 EDELHOLZAUSFUEHRUNG Jemné drevené obloženie
S442A GETRAENKEHALTER Drink držiak
S465A DURCHLADESYSTEM Priechodná nakladacie systém
S481A Sportsitze FUER Fahrer / Beifahrer Športové sedadlá
S494A Sitzheizung FUER Fahrer / Beifahrer Sedadlo vodiča kúrenie / spolujazdca
Kód
Opis (interface)
Opis (EPC)
S502 Scheinwerfer-WASCHANLAGE Ostrekovače svetlometov
S508 PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Parkovacie zariadenie (PDC)
S522A XENON-LICHT Xenónové svetlá
S524 Adaptives KURVENLICHT Adaptívne svetlomety
S534A Klimaautomatik Automatická klimatizácia
S540 GESCHWINDIGKEITSREGELUNG Tempomat
S563A LICHTPAKET Ľahké balenie
S644A HANDY VORB. MIT BLUETOOTH-SCHNITTS. Príprava mobilný telefón s Bluetooth
S663 RADIO BMW PROFESSIONAL Rádio BMW Professional
S677A HIFI SYSTEM PROFESSIONAL HiFi systém Professional DSP
S698A AREA-CODE 2 Area-Code 2 pre DVD
S704 M SPORTFAHRWERK M športový podvozok
S710 M LEDERLENKRAD M kožený volant
S715 M AERODYNAMIKPAKET M aerodynamický balík
S775 INDIVIDUÁLNE DACHHIMMEL ANTHRAZIT Hlavnou hviezdou antracit
Kód
Opis (interface)
Opis (EPC)
S863A SERVIS KONTAKT-FLYER EUROPA Predajca Zoznam Europe
S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Na palube literatúra, nemecky
S896A TAGFAHRLICHTSCHALTUNG Denné svietenie
S8SPA COP Steuerung Riadiaca jednotka COP
Zavrieť Štandardné vybavenie
Kód
Opis (interface)
Opis (EPC)
S216 Servotronic HYDRO RIADENIE-Servotronic
S548A KILOMETERTACHO Kilometer tachometer
S851 SPRACHVERSION DEUTSCH Jazyková verzia nemecky

Lord Anakin
Autor témy

Pondelok, 2. Decembra 2013, 13:24

heh takze aj ten adaptivny tempomat je podla toho vypisu dalsia blbost ... inak som na ten bazar nejako nepocul dobry nazor ze auta staca majitel jedna radost ... ale dotycny mi zas jednym dychom dodal ze to robi kazdy bazar cize taky nazor no ... budem sudit auto len nejako sa mierne kopia nezrovnalosti...

ale skor by som to bral vo vseobecnosti co by som sa rad dozvedel ...

stale som este par "drobnosti" nedoriesil, nedostudoval ...

ako to je z prevodovkami ? ... ja som nejako bol stale zaujaty proti automatom ale aj vela ludi ma presviedcalo ze do takeho auta proste automat patri a ze uz to nieje o nejako trhani a nepohodli tak neviem ...
kedze som sa priznal ze som to este nejako nestudoval tak pri e60 len podla "paky" bolo typov automatov viac nie ? aky je rozdiel , problemy , udrzba ... (nieje problem z peniazami ale predbezne by som rad vedel aky je ten rozdiel cenovy sa starat o manual a automa) a hlavne co ma zaujima to pohodlie cestovania , predbiehania .....

popripade viete o nejakom schopnom technikovi - servise v okoli Popradu kde by sa dalo auto pozriet ? Najradsej by som si zobral niekoho kto sa do toho poriadne vyzna , zaplatil mu nieco za obhliadku a pomoc pri vybere ako sam kupil nieco co bude na nic kedze ako tak sa da vyberat ...

dalsie co som mi ako tak pozdavalo len ma nejako trhlo pri fotke ako je vsetkopodsvietene (fotka interier)... nesvieti to trosku vela alebo to robi len fotak ?

http://bmw-rad-5.autobazar.eu/525-d-at-id4703023.html

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Streda, 4. Decembra 2013, 10:35

To prve auto (E60 530d pre-LCI) sa mi nepaci, pretoze ta vybava je relativne slaba (nema ani navi) a asi to bude skor treti majitel nez prvy... zaujimavost je, ze 22.05.2006 zislo v Dingolfingu z pasu a uz o 3 tyzdne (15.06.2006) bolo na SK na cislach, to znamena, ze bud bolo pre niekoho vyrobene na objednavku alebo si ho kupujuci vybral rovno z vyrobneho programu a cez showroom sotva preslo...
To druhe (E60 525d LCI) je na tom o nieco lepsie uz len preto, ze to je facelift, ale zase motor je viac priskrteny... :?
Za tu cenu vela vybavy ocakavat nemozes.
Inak na elektricke ovladanie kufra u E60 zabudni, nikdy sa pre tento model nerobilo (u E61 ano) a Start&Stop system nie je aktivny tempomat, to je akurat velmi zavadzajucim sposobom povedane, ze ma startovanie na tlacidlo (co maju vsetky BMW, ktore maju "kartu" a nie klasicky kluc); ak by to malo mat aktivny tempomat, muselo by byt vo vybave napisane ACC alebo "Aktive Geschwindigkeitsregelung Stop & Go" a malo by "bradavicu" na narazniku vpravo.
Obe auta mi pripadaju skor socialnejsie vybavene... :?

Lord Anakin
Autor témy

Streda, 4. Decembra 2013, 13:42

nemam nejako pevne urceny strop mozno max 16000e ale to by bolo uz vela...
snazim sa najst nieco schopne a nechat si nieco na servis a podobne veci ...
navigacia ma zatial v ziadnom aute nepresvedcila ... tablet sa mi zatial najviac osvedcil aj ked asi nejde len o navigaciu samotnu alebo ako to je ? od 8/2008 je tam novsi soft pre idrive pre vecsiu navigaciu nie ? ake tam su rozdiely ?

co momentalne rozmyslam je prevodovka aka a pohon....
cital som nazory ze ked stvorkolu tak jedine quatro od audi - byvam pod Tatrami 4 mesiace zima z toho skoro 2 masaker

k rozdielom v ramci prevodovky automatickej som sa stale nedopracoval...
na hrane rozpoctu by bolo nieco take ale co sa tyka vzhladu vonkajsieho sa mi paci viac to prve ....

http://bmw-rad-5.autobazar.eu/530-xd-at ... 57938.html

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných