heh takze aj ten adaptivny tempomat je podla toho vypisu dalsia blbost ... inak som na ten bazar nejako nepocul dobry nazor ze auta staca majitel jedna radost ... ale dotycny mi zas jednym dychom dodal ze to robi kazdy bazar cize taky nazor no ... budem sudit auto len nejako sa mierne kopia nezrovnalosti...
ale skor by som to bral vo vseobecnosti co by som sa rad dozvedel ...
stale som este par "drobnosti" nedoriesil, nedostudoval ...
ako to je z prevodovkami ? ... ja som nejako bol stale zaujaty proti automatom ale aj vela ludi ma presviedcalo ze do takeho auta proste automat patri a ze uz to nieje o nejako trhani a nepohodli tak neviem ...
kedze som sa priznal ze som to este nejako nestudoval tak pri e60 len podla "paky" bolo typov automatov viac nie ? aky je rozdiel , problemy , udrzba ... (nieje problem z peniazami ale predbezne by som rad vedel aky je ten rozdiel cenovy sa starat o manual a automa) a hlavne co ma zaujima to pohodlie cestovania , predbiehania .....
popripade viete o nejakom schopnom technikovi - servise v okoli Popradu kde by sa dalo auto pozriet ? Najradsej by som si zobral niekoho kto sa do toho poriadne vyzna , zaplatil mu nieco za obhliadku a pomoc pri vybere ako sam kupil nieco co bude na nic kedze ako tak sa da vyberat ...
dalsie co som mi ako tak pozdavalo len ma nejako trhlo pri fotke ako je vsetkopodsvietene (fotka interier)... nesvieti to trosku vela alebo to robi len fotak ?
http://bmw-rad-5.autobazar.eu/525-d-at-id4703023.html