... všetko o BMW ...
voMacK napísal:Ja ked som mal auto v TOBe, tak na mojom chodili na obed
M3 lover napísal:Zaujíma ma jedna vec. Niektoré recenzie uvádzajú resp. niektorí ľudia pi***ú na ten oblúk v interiéri smerujúci od páky smerom ku kastlíku spolujazdca. Problém je v tom, že je moc lomený a teda ľudia s dlhými hnátmi by sa tam mohli cítiť nie príliš ideálne. Je to pravda z tvojho pohľadu, mal si možnosť to vyskúšať ? Ď :)
Fuxxo napísal:absolutne najkrajsie auto na klube, palec hore za vyber!
a velmi sa mi pozdava tvoj pristup, ze radsej si kupis rocne auto za polovicu jak fungel nove.. podla mna to dava velky zmysel a je to asi najlepsi cas
kedy kupit auto, ked mas taky rozpocet..
a vela fotiek si prosime.. na tych 20" to bude zabijacke
///Martin napísal:
Čo sa týka fungel nového auta, tak to pre mňa nemá význam... Keď si vezmem to, že nové auto stálo 121 000 EUR, koľko to urobí ročne len na GAP poistke a to nevravím o každoročnej strate hodnoty. Pre mňa je auto, ktoré má rok a 20 000km stále nové . To, že nemá do bodky takú výbavu ako si predstavujem je daň za to, že zaplatím o polovicu menej a to sa mi zdá veľmi výhodné.
voMacK napísal:Inak ten Jagos je tiez dost k svetu!
voMacK napísal:AMEN! Pod to sa podpisujem :)
Dudecc napísal:parádny park, od toho superba to bolo zaujímavé, tá sedma s tými kolesami ma zabila a to kupatko škoda, že nemalo krajšie kolesá.
Ale 6-er čo máš teraz asi zabila pol klubu
Sú to jebavé autá, všetky Fka to jedného.