... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

bmwtt.sk

jares666
Autor témy
Auto: BMW 540i xdrive G30
Kraj: Bratislavský

Riadiaca jednotka telefonu

Utorok, 3. Decembra 2013, 21:48

Chalani potrebujem poradit, pomoct.Dal som auto do BMW servisu kvoli bluetooth.Ziadny telefon nevie najst auto a teda sa nemoze ani sparovať.Dali mi tam aktualny software a nepomohlo.Nakoniec v servise vyhodnotili chybu - zla riadiaca jednotka telefonu.Dali mi cislo dielu 84109226711 a ked som hladal na nete nejaky pouzivany nie novy tak mi naslo len podobne cisla.Podla mna v zavislosti od roku vyroby auta aktualizovali aj tieto riadiace jednotky a teda ich čísla.Myslite ze by mohla fungovat aj ina RJ s inym cislom?Predpokladam ze kedze mam E60 LCI r.v.09/2008 tak podla VIN bude odporucana nejaka k tomu RJ ale kedze mi tam asi dali novy softver tak asi bude treba aj prisposobit k tomu prislusnu RJ? neviem...nasiel som toto na bmw klube pre porovnanie: predaj-nd-bmw/riadiaca-jednotka-telefonu-ulf-bluetooth-t84814.html .Treba po pripadnej vymene dielu aj nieco nakodovať? Pripadne kto by mi s tym pomohol? Dakujem

Užívateľov profilový obrázok
m4x
Auto: E60 545i

Re: Riadiaca jednotka telefonu

Utorok, 3. Decembra 2013, 21:52

odpoved najdes tu:
viewtopic.php?p=988612#p988612

ked najdes niekoh kto ti to spravi v BA, podel sa prosim ta ;)
!!! Obrázok ???

PetoK
Kraj: Žilinský

Utorok, 3. Decembra 2013, 21:55

Pokial to chces rozchodit, treba kupit novy modul... inak na to zabudni... tie moduly odchadzaju bezne... stary by som urcite nekupoval.

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Utorok, 3. Decembra 2013, 21:57

jasne mozes tam dat aj taky s inym cislo, tie cisla sa vyvyjaju postupne a dost casto sa akutalizuju. V ETK katalogu sa da najst interpretacia starych cisel z ktorych moze vychadzat prave to nove ktore mas a tie ostatne dozadu su plne kompatibilne, ale stale so starsim a starsim sw. Takze ak by si mal aj interpretacne podla noveho cisla stary modul, da sa v nom akutalizovat sw na poslednu verziu ktora je akt k dnesnemu datumu a ako cislo by uz vyhadzoval to nove cislo (aj ked na nalepke by bolo stare).

jares666
Autor témy
Auto: BMW 540i xdrive G30

Streda, 4. Decembra 2013, 11:35

airbone napísal:
jasne mozes tam dat aj taky s inym cislo, tie cisla sa vyvyjaju postupne a dost casto sa akutalizuju. V ETK katalogu sa da najst interpretacia starych cisel z ktorych moze vychadzat prave to nove ktore mas a tie ostatne dozadu su plne kompatibilne, ale stale so starsim a starsim sw. Takze ak by si mal aj interpretacne podla noveho cisla stary modul, da sa v nom akutalizovat sw na poslednu verziu ktora je akt k dnesnemu datumu a ako cislo by uz vyhadzoval to nove cislo (aj ked na nalepke by bolo stare).

Diky za info idem skusit niekde pohladat lebo sa mi nechce davat 390 + DPH za novy

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných