... všetko o BMW ...
katro napísal:
to mi je jasne, aj ja ju mam dojebkanu a chystal som sa na bypass, lebo som myslel ze sa to vyhodit s checku neda ked vsetci robia bypass.
a ked sa chalan pytal na vypnutie checku pochopil som to tak ze sa ta decka deaktivuje a airbag nestreli.
ale ak teraz spravne uvazujem tak sa vypne len check, a airbag streli za kazdej okolnosti?![]()
ak je to tak ze ju staci vyhodit z checku a airbag streli aj tak tak si ma potesil
soptik155 napísal:Mám e46 facelift
eko.fresh napísal:no možná že jo
Tak lepsie bude ponechat parkovacky a zapnut DRL a US sidemarkers
soptik155 napísal:a to už snad nějaký návod na youtube najdu ne :)no možná že jo
eko.fresh napísal:
Neviem ci sa to da, nikdy som to neskusal.Zatial som na ziadnom aute problem s deckou nemal.
Ale v MRS4 su min. 2 riadky seat occupancy ktore sa daju dat ako nicht aktiv.
ice.blade napísal:bacha nech potom nikto neda detsku sedacku na spolujazdcove sedadlo
katro napísal:
no kukal som to teraz v MRS4 a je tam dokonca 6 riadkov takze by sa to vypnut malo dat.
skusal si to uz vypnut?
je to zaručene že tan BAG buchne za kazdej okolnosti ak sa check vypne?
viem ze ak hlasi chybu mal by buchnut ci tam niekto sedi alebo nie, teda teoreticky ked sa vypne len "kontrola" dečky, mal by buchnut... je moja uvaha spravna? nerad by som kvoli jednej kontrolke na pristrojovke nahodou niekoho poslal na druhy svet
ice.blade napísal:ak svieti kontrolka bagu tak je to brane ako vazna zavada pri ktorej treba urychlene navstivit servis opatrnou jazdou, pri e46 a svietiacej kontrolke nevystreli ani jeden bag, uz som demontovaval nestrelene airbagy z par e46 na totalkutak bacha na to, rovnako pri odkodovani decky ju treba odpojit a ked sa robi odpor dioda chodte to dat skontrolovaj na diag
Lipi napísal:Zdravim, otazka na INPU... dá sa urobit aj kompletny výpis závad všetkých RJ, alebo treba do každej vliezť a pozrieť chybovu pamäť priamo tam?
Thx