... všetko o BMW ...
RACERMAN napísal:Mozno hlupa otazka ale aky je rozdiel v tych profiloch ?
Revtor's NCS Expert Profile a EXPERTMODE ?
Niektore upravy ked pozeram zahranicne fora robia v expertmode
eko.fresh napísal:Profil iba meni iba jak sa ncs sprava pri kodovani auta. Pre uplnost nastavenia mozes pozriet v edit profile. Revtorov profil ma zapnutu manipulaciu a tym padom mozes prepisovat nastavenia modulov cez .man file. Expertmode ma manipulaciu disabled a pouziva sa na defaultne kodovanie, popripade kodovanie novych modulov.
soptik155 napísal:Ahoj měl bych jenom dotaz jak se vypínají signalizace prasklích parkovaček jinak diagnostika funguje parádně podle návodu jenom jak ta signalizace prasklých parkovaček je napsaná děkuji
soptik155 napísal:A ještě se optám na deaktivaci zátěžové dečky spolujezdce jenom nevím jak je to v tom FSW_PSW naspaný děkuji
eko.fresh napísal:
parkovacky asi rychlejsie vymenis ako ich vyhadzovat z monitoringu![]()
KALTUEBERWACHUNG & WARMUEBERWACHUNG nicht aktiv ale ktore presne su parkovacky ti nepoviem, musis skusat.
ak tomu správne rozumiem tak aby nestrelil spolujazdcom airbag? alebo má tá deaktivácia inú funkciu?
soptik155 napísal:Tak ty parkovačky mám vyndané žárovky schválně aby mi svítili slabě blinkry...a tu dečku chci vypnout protože je nefunkční a svítí mi červeně airbag právě kvuli dečce
eko.fresh napísal:Kód: Vybrať všetkoak tomu správne rozumiem tak aby nestrelil spolujazdcom airbag? alebo má tá deaktivácia inú funkciu?
Zatazovy senzor (decka) sa serie snad na kazdom BMW. Neivem kde presne je problem, v kontakte alebo kde, ale rozsvecuje to controlku airbagu na palubovke.
Nikto si to nechce dat opravit, tak sa to bud bypassuje alebo vyhadzuje z checku. Tym padom ti spolujazdcov bag buchne aj ked tam nik sediet nebude.