Zdravim, mam taky problem mam e46 320d 100kw pocas jazdy mi stratilo vykon pocas 100km dva krat a to tak ze ked som dal plyn na podlahu auto nereagovalo a ked som vyradil rychlost tak vybrovalo cele auto trva to par sekund potom sa auto chyti co by to mohlo byt? :)
ahoj, no co chces pocut? bez diagnostiky(errory+live data) ani prd...moze to byt vaha, vstreky, podavacie cerpadla, palivovy filter, zla nafta, diera v sani, podtlaky(hadicky).....atd... nemyslim to zle, ale napisal si to stylom, pan doktor tuto ma boli, hentam ma picha, co mi je?
BMW E92 330d BMW E46 320cd ex VW passat 81kw TDI ex BMW E46 318i ex Dacia 1300
NJN... co sa cudujes, miestni odbornici maju vestecke gule a vedia urcit pricinu aj bez toho aby vobec videli auto... pritom moze byt problem uplne inde...
NJN... co sa cudujes, miestni odbornici maju vestecke gule a vedia urcit pricinu aj bez toho aby vobec videli auto... pritom moze byt problem uplne inde...
Moze, nemusi... tu na fore sa to urcite nevyriesi. Ale ano treba najprv prelustrovat DDE 3.0 co aj tak hovno prezradi.. Z live data teplotu vody a otacky motora