Streda, 20. Novembra 2013, 09:46
je to kamošove z Piešťan
- kilometre sú OK treba to hlavne vidieť páni a nie lamentovať !!! auto ma aj oštemplovanú knihu z BMW povodom kupovane skoro ako nové v nemecku.
- koža je v luxusnom stave lenže tu je akási príplatková koža z oveľa jemnejšej a kvalitnejšej kože to znamená že je na doytk oveľa mekšia a inak vyzerá ako klasická bežná hrubá koža v bavorákoch. Trebalo by ju poriadne vyčistiť a ošetriť a ona zmatnie !!!! lenže tu kožu nikto poriadne nečistil tak ako sa čisti má. auto neni vobec zedrané opotrebované tak ako sme zvyknutý na aut v týchto rokoch...
stav je luxusný motor prevodovka, Óčko je zatiaľ v pohode ale ked nemáte na opravu načo kukáte vôbec také auto lebo streltit to môže ale aj nemusí tak to je a vždy tak to bude treba s tým počítať pri tomto motore. Podvozok 100% , nové 19" Pirelli obuté na origo diskoch nie replika ....
1. 1.krát sa auto zjavilo na východe
2. potom sa premiestnilo do Hlohovca asi na mesiac
3. potom sa naspat vratílo na východ
4. naspať sa vrátila do Hlohovca a teraz ju jazdí kamoš z Piešťan
na aute som sa vozil pozeral som ho je to OK, kamoš to predáva lebo sa povozil, vychutnal si ho cez leto a jebe na neho lebo sa ide zima a ma ďalšie autá k dispozíciii...
reálne to bol pozerať za 3 mesiace iba 1 človek a ten nemal love tak sa nečudujte že sa nepredala !!! ak mate zaujem kontaktujte ma dohodnem stretnutie auto Vám poukazujem....
na aute su dve investície:
nefunguje aktívny tempomat a treba si kupit zimné obutie inak OK !!!!!
Naposledy upravil/-a
PavelKedro v Streda, 20. Novembra 2013, 10:33, upravené celkom 1 krát.