... všetko o BMW ...
EBOLA napísal:No ten kryt tam mohli dat aspon na tie vstrekovace. Mne to skryli, len museli ist dlhsie sroby na ten kryt.LPG nainstalovane. ale predrazilo sa mi to o opravu zavitu sviecky. ked menili sviecky tak ma upozornili, ze moze ten zavit prdnut co sa po 30km aj stalo. auto je v servise a som zvedavy aka bude konecna cenovka
skoda, ze neposkryvali hadice, ale prezijem to.
EBOLA napísal:To asi nie, pretoze min. na diagnoze by tie chyby mali vyskocit.jj ma ten velky dispej. na diagnoze mi vsak nic nezistili. vraj je vsetko ok. mozu byt povypinane kontroly?
EBOLA napísal:bmw7 diky. zatial max spokojnost po presedlani z e36
serwo daco este vymysim koli tomu vzhladu a co sa tyka tej diagnozy tak vtedy este nebola ziarovka vypalena a zadne led su primarne urcene na bmw takze mau asi presny odpor...
EBOLA napísal:takze oprava vydrzala a pravdepodobne su problemy s baterkou. rano som nastartoval a vsetko v poriadku.
ale viackrat sa mi stalo, ze idem nastartovat a auto cele zhaslo (pravdepodobne sa to stalo aj pocas jazdy ovsem hned to aj naskocilo a rj bola z toho zblbnuta). ak dotiahnem kontakty na baterke, maju stale volu a je potrebne dostat sa do kufra a pohnut + kontaktom. neviete niekto o dakej podlozke/vymedzovaci alebo niecom co dam na ten kontakt a nebude to lietat?
apropo dnes som na ko.sk zhanal moj datum vyroby a zistil som, ze ten co zapisoval udaje do systemu je asi .... namiesto 314xxx napisal 134xxx a vizera to ako keby som ho stocil