... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
laameer
Autor témy

zamykanie na 2x

Pondelok, 28. Mája 2007, 09:36

moja e34ka mi zamyka az na druhy krat, zamknem samo odomkne a ked druhy krat zamknem ostane zamknute, vie niekto co by mohlo byt zle? alebo ako by sa to dalo odstranit? dik.
E34, 525i

LuCKy
Auto: BMW 530iMola
Kraj: Žilinský

Pondelok, 28. Mája 2007, 16:40

Kua, rovnaký problém má otec na jeho MB Vito. :lol:

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

Bleifrei
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 28. Mája 2007, 18:03

LuCKy napísal:
Kua, rovnaký problém má otec na jeho MB Vito. :lol:

LuCKy

jedna z typickych chyb Vita :smile:
BMW E36 325tds touring + FIAT Punťo 1,2 ELX

TiTAN
Administrátor
Auto: BMW 530d xDrive

Pondelok, 28. Mája 2007, 22:50

jj tento isty problem mame na vite aj my :D 8)
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

alu

Utorok, 29. Mája 2007, 09:42

Tak nezamykaj to vito ale berte si vzdy volant ako mr-bean :lol: :lol:
Dokonalost sa da opisat vela slovami alebo aj jednoducho skratit ´´BMW´´

Kto neskoro brzdi,ide dlhsie rychlejsie!!!
Best Motor Worldwide!
Bavarian Machine on Wheels!
Bavarian Murder Weapons!

bober

Utorok, 29. Mája 2007, 11:38

Robí to občas aj mne na Vite. Údajne by to malo byť nejaké čidlo v zámku, ktoré vie či je zamknuté a či otvorené. To čidlo je priamo v zámku. Viem to prerto. lebo mi odišli všetky motorčeky centrálneho zamykania na Vite a keď som ich menil mechanik vravel, že by bolo najlepšie vymeniť aj toto čidlo, ktoré je zvlášť. Ja som ho však nemenil a tak zamykám aj ja na dva krát. Občas...

LuCKy
Auto: BMW 530iMola

Utorok, 29. Mája 2007, 15:05

:lol: Vivat Vito... :lol:

OK, Vito sme teda poriešili a teraz späť k BMW. :lol: :lol: :lol:

PS: Žeby sme to vyriešili rýchloupínacím volantom... :idea: :? :lol:

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

laameer
Autor témy

Utorok, 29. Mája 2007, 17:07

jeden znamy mi tiez vravel, ze je to dakym cidlom, ze jemu to tiez robilo na e34, a cumel mi do dveri a akosi nevedel kde to je, ze uz zabudol, ze on si to na svojom opravil:D sice som mu ani moc neveril, bo to je taky, ze vie vsetko vsetko videl aj pocul:D, tak asi aja zacnem cumiet do dveri
E34, 525i

laameer
Autor témy

Utorok, 29. Mája 2007, 17:10

sere ma to teraz hlavne preto, bo som si tam domontoval dialkove a ked nim zamknem, auto sa odomkne a ono si mysli ze je zamknute a druhy krat uz nezamyka, musim dat akoze odomknut a znova zamknut..
E34, 525i

bawor
Kraj: Bratislavský

Utorok, 29. Mája 2007, 21:18

ja som mal takyto problem na mojej e34 ked som ju kupil, ale ked som opravil polamane kable vo zvazku co ide do vyka kufra tak to prestalo blbnut a perfektne to funguje doteraz....... skontroluj to, alebo dverove spinace....
BMW e34 520i
BMW e30 318is.....obidve diamantschwaz-metallic ©©=00=©©

BA 540AZ - Ivan
Auto: BMW 540iA
Kraj: Bratislavský

Re: zamykanie na 2x

Utorok, 29. Mája 2007, 22:02

laameer napísal:
moja e34ka mi zamyka az na druhy krat, zamknem samo odomkne a ked druhy krat zamknem ostane zamknute, vie niekto co by mohlo byt zle? alebo ako by sa to dalo odstranit? dik.
Mne to robilo ked som dal dolu tapacir a trosku som skryvil tiahlo na cuplik co ti trci s tapaciru ktori potom trochu drhol a preto mito robilo.Zvikne to robit aj ked je mechanizmus vnutri zamku spinavi. Skus ich vičistit alebo aspon premazat ale skus najprv len vodicou ten je najdolezitejsi. Mimochodom ten spinač neni na dverach ale na druhom konci zamku a to na stlpiku (protikus zamku),je dost mali.

laameer
Autor témy

Streda, 30. Mája 2007, 13:26

dik zatim hosi, cez vikend sa stym pohram a uvidime, ci sa mi to podari :)
E34, 525i

BJS
Auto: 530d xdrive
Kraj: Košický

Sobota, 30. Júna 2007, 21:12

Chlapi. neriešte Vita a podopne shi.. , ale pozrite si servá vo dverách. Ja som menil dvere na vodičovej strane predné. No sú rozdielné : so servom od výroby a so servom doplnkovým. Ja som mal dvere so sériovým servom a zohnal som dvere s doplnkovým. Prehodil som komplet vnútro, no na ďalší deň sa mi odjavil problém s dvojím zatváraním centrálu. Zistil som, že dvere s doplnkovým servom /je mimo zámku/ nie sú rovnaké ako so sériovým servom/je priamo na zámku zhora/. Na dverách som musel urobiť miesto pre servo (tanierovou brúskou), pretože servo v nových dverách bolo napnuto-vychýlené a pri signále z centrálu síce zamklo, ale mikrospínač v serve kôli nachýleniu o tom nevedel, tak dvere vyhodnotil ako nezatvorené a následne odomkol znovu celé auto. Po následných dvoch stlačeniach dialkača /otvor-zatvor/ auto ostalo zamknuté, no to problám neriešilo. Zistíte to jednoducho tak, že dvere so sériovým servom majú skrutku na zámku pod zámkom, s doplnkovým servom alebo staršie /myslím že do 89/ ju tam nemajú. Takže problém s dvojitým zamykaním môžte hľadať v mikrospínači, ale v tom v serve, nie v stĺpiku ´B . dúfam že som Vám v tom dáko pomohol /ak ste to už nejako nevyriešili, aleboproblém nebol niekde inde./ :idea: :?:

Diablo

Sobota, 30. Júna 2007, 21:48

TiTAN napísal:
jj tento isty problem mame na vite aj my :D 8)

Mne na Vite až na tretí raz :D
ola ola emtroáááá

bober

Štvrtok, 12. Júla 2007, 20:25

BJS nemá rád víto. :roll:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných