... všetko o BMW ...
Nakoľko sa mi k nemu podarilo dopracovať za vcelku výbornú cenu, nato že má full výbavu aj s webastom, idrive, xenón s natáčaním a iba cca 110 tisic km, chcel by som vedieť ako si môžem auto detailne overiť (napr. VIN) plus akým spôsobom ho môžem dať prezrieť a načo hlavne pozerať. Všetky rady uvítam a skúste ma aj varovať pred prípadnými problémom.
počul som, že tam nárazníky berú doslova ako nárazníky:D má s tým niekto skúsenosti? alebo sa toho nemám vôbec báť? predajca je súkromník a vystupuje seriózne, dáva na to osobnú záruku 4 mesiace. Avšak z hľadiska druhého zaujímalo by ma či vôbec takáto osobná záruka k niečomu vôbec je keďže ako by som to na našom ,,súdnom,, Slovensku len vymáhal ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)

kubbo122 napísal:Ok, tak ja to len predsa skusim... Aka je zhruba cena tej predkupnej prehliadky a co tam zhruba vsetko robia?...a posledna otazka spotrebou je ako na tom ten motor?
pesinko2468 napísal:mozem sa aj ja opytat ked ste uz nacali tuto kolegovi ze zistite jeho vybavu, zistite ci moje bmw ma alarm ? nemozem to nikde najst
posledna cast VIN: A709035 dik