... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

gabikh
Autor témy
Auto: 535d e60, F07 530xd
Kraj: Prešovský

tablet namiesto displaya

Nedeľa, 10. Novembra 2013, 12:39

chalani aky mate nazor na novy smer ktorym sa vybralo bmw ? a namiesto dislaya zabudovaneho pekne do palubnej dosky, tam zacinaju davat akesi smiesne "tablety", ktore mi pripominaju dizajn a sposob umiestnenia nejakych korejskych a podobnych aut :X mne osobne sa to absolutne nepaci a idu niekde, kam nepatria :( a co som v bmw pocul ked so im polozil otazku "prečo?" tak mi bolo povedane ze do buducna bmw bude spolupracovat s apple a display idrivu sa bude dat vybrat a pouzit ako tablet ... )to kde sme pre boha ? v cine a kupujeme nejake napodobeniny bmw kurva ?

local
Auto: nonBMW
Kraj: Bratislavský

Re: tablet namiesto displaya

Nedeľa, 10. Novembra 2013, 14:02

gabikh napísal:
chalani aky mate nazor na novy smer ktorym sa vybralo bmw ? a namiesto dislaya zabudovaneho pekne do palubnej dosky, tam zacinaju davat akesi smiesne "tablety", ktore mi pripominaju dizajn a sposob umiestnenia nejakych korejskych a podobnych aut :X mne osobne sa to absolutne nepaci a idu niekde, kam nepatria :( a co som v bmw pocul ked so im polozil otazku "prečo?" tak mi bolo povedane ze do buducna bmw bude spolupracovat s apple a display idrivu sa bude dat vybrat a pouzit ako tablet ... )to kde sme pre boha ? v cine a kupujeme nejake napodobeniny bmw kurva ?

Mne osobne sa tieto nove displays nepacia, jazdil som aj 1er, aj 3er aj 5er (vsetko par tisic km, auta z pozicovni) a vobec sa mi tie displaye nepacili. Je pravda ze na ne dobre vidno aj ked svieti slnko, ale display zapusteny do palubovky ako ma napriklad E60 sa mi paci ovela viac. Celkovo sa mi E60 paci ovela viac ako F10. Okrem iDrive 2014 verzie.
Jediny polozapusteny panel tusim ostava iba v F01.

alfi666

Re: tablet namiesto displaya

Nedeľa, 10. Novembra 2013, 16:14

jj, suhlas... zapustene displaye ktore vyzeraju, ze su sucastou auta su ovela krajsie ako nejake prilepene... ubera sa to cudnou cestou :roll:
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 23 neregistrovaných