... všetko o BMW ...

no a naše úžasné cesty: na každodennej trase už mám zmapované všetky miesta
 no a naše úžasné cesty: na každodennej trase už mám zmapované všetky miesta  kritické sú ešte podzemné garáže v centrách ale dá sa zvyčajne len trochu vpredu šuchnem nárazník, najhoršie to bolo tuším v auparku v žiline alebo v eurovei už si nepamatám tam som dost dlho šúchal
 kritické sú ešte podzemné garáže v centrách ale dá sa zvyčajne len trochu vpredu šuchnem nárazník, najhoršie to bolo tuším v auparku v žiline alebo v eurovei už si nepamatám tam som dost dlho šúchal  no a na obrubníky nechodím.
 no a na obrubníky nechodím. 
											 vďaka bmwE90 za rýchle vybavenie. vzadu 15mm a vpredu 10mm + 5mm kedže vpredu nevošli na náboj lebo som chcel s centrovacím krúžkom
  vďaka bmwE90 za rýchle vybavenie. vzadu 15mm a vpredu 10mm + 5mm kedže vpredu nevošli na náboj lebo som chcel s centrovacím krúžkom  tak som tam chnapol ešte tie 5mm čo som mal doteraz vzadu, šróby sú naštastie dost dlhé
  tak som tam chnapol ešte tie 5mm čo som mal doteraz vzadu, šróby sú naštastie dost dlhé  takže ET20 všade...
 takže ET20 všade...

ale hazo ma pravdu.. nuz ale ja tiez pod et20 na zimu nepojdem, takze..
  ale hazo ma pravdu.. nuz ale ja tiez pod et20 na zimu nepojdem, takze..   

tam mam nahradne diely, kvapaliny vsetkeho druhu, naradie, seno
 tam mam nahradne diely, kvapaliny vsetkeho druhu, naradie, seno  , vedro spongia handra, stolicka atd..
 , vedro spongia handra, stolicka atd.. 

, no a v kufri sem tam prevezem nejaký ten nákup atd. a nato tam mám takú sietku aby to nelietalo
 , no a v kufri sem tam prevezem nejaký ten nákup atd. a nato tam mám takú sietku aby to nelietalo