Mam E60 535D LCI r.v.2008. A dnes sa mi stala dosť zvláštna vec prešiel som autom tak asi 20km a potom pri pridávaní s ničoho nič mi vyplo motor zastal som pokúsil som sa ho naštartovať a nič neštartovalo, motor točilo ale neodpálilo. Vytiahol som kľúč zastrčil a auto normálne bez problémov naštartovalo .Chybu nehlásilo žiadnu a auto potom išlo normálne . Stalo sa to už niekomu??? Čo to mohlo spôsobiť???
Takze pani auto uz nepreslo ani 100m tak som ho odtiahol do servisu a dnes mi povedali chybu aj cenu vadna tryska . Vymena 733eur zajtra to bude hotove. Pytal som sa ci je to mozne aby tryska odisla po 100 000km povedal ze ta tryska musela bit vadna od vyroby. Dalej ci netreba vymenit ostatne povedal kontrolovali vsetky a len jedna je vadna dava vela paliva preto blokuje motor a vypina ho.
to si este dobre dopadol. Mne tryska ktora davala "vela paliva" prepalila dieru skrz piest :))) mas to uz odskusane ze to uz nerobi? lebo s vypinanim motora kvoli tryskam som uz sice pocul, ale mne sa to nezda extra velmi pravdepodobne, aj ked to nevylucujem.......
Este to nemam vyskusane dnes okolo 17.00h si mam ist po auto . Vyskusam to a dam vediet v servise mi povedali ze to urcite tryska sposobuje tak som zvedavy.
Ani ja som sa netretol,že by tryska vypla motor(dokonca nevypla motor ani ked prepalilo dieru), teda stretol ale to bolo už na piezo tryskach,tam dokaže vypnut motor.........ale ver me tomu že ot bude všekto ok....