... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
daweed
Autor témy

Lahke diely kasne - laminat

Sobota, 3. Mája 2008, 12:16

Toto som nasiel tak nech sa nam opat trochu rozsiria kontakty... Netusim v akych cenach sa pohybuju taketo diely, ale 5 kilova kapota na E46ku za 2.700 ceskych je podla mna docela v poraaadku... :D Diely na secky bavarie!

tudom: http://www.pesch.cz/bmw/bmw-e46

lupo
Kraj: Žilinský

Re: Lahke diely kasne - laminat

Sobota, 3. Mája 2008, 12:36

daweed napísal:
Toto som nasiel tak nech sa nam opat trochu rozsiria kontakty... Netusim v akych cenach sa pohybuju taketo diely, ale 5 kilova kapota na E46ku za 2.700 ceskych je podla mna docela v poraaadku... :D Diely na secky bavarie!

tudom: http://www.pesch.cz/bmw/bmw-e46

super, len ked niekoho nedajboze zrazis, tak ten polamany laminat ho okrem ineho fajne doreze. do beznej premavky to podla mna vobec nepatri.
955 CT-S

daweed
Autor témy

Sobota, 3. Mája 2008, 12:45

Hmmm, tak to som ani netusil... kazdobadne sa to nechystam nahodit, uz ked tak hodim karbon hehe

ale zas ak by niekto chcel na daky driftkaaar tak podla mna secko OK

svisto

Sobota, 3. Mája 2008, 15:42

Laminát je na svoju hmotnosť dosť ľahký a relatívne lacný , ale taktiež vysoko trieštivý. Lamino nemá na exterieri auta čo robiť , v interieri prečo nie. Tam ostatných neohrozuje.
Zatial len "bembe" fanúšik

slamec

Re: Lahke diely kasne - laminat

Sobota, 3. Mája 2008, 23:13

lupo napísal:
super, len ked niekoho nedajboze zrazis, tak ten polamany laminat ho okrem ineho fajne doreze. do beznej premavky to podla mna vobec nepatri.
presne. je tam písané "len pre motorsport"

Lada Drifter

Nedeľa, 4. Mája 2008, 17:19

mate niekto s touto firmou nejake skusenosti ked som si to pozrel celkom aj nad nejakymi vecami uvazumem len bohvie co to je za kvalitu kupoval niekto s tamadial uz nieco ?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 238 neregistrovaných