TT-Simik - nie, nie, skoda penazi, bezne sa nemeni. Mozes ma potom dojebkat, ked si budes mysliet, ze nemam pravdu alebo mi das za pravdu

. Tento chladic /maly na prevodovke/ sa na E60/61 530d bezne nenachadza. Ten maly je iba na 535d, zatial co som videl. Na E60/61 530d je iba vpredu velky vodnik, kde v pravej casti je vymennik tepla prevodoveho oleja. Tento maly chladic, teda lepsi nazov je vymennik tepla som este este nikdy nevidel vadny /mozno tak raz udrety/ a velky mozno 2x, ale ani nepamatam... Chladic sa meni vtedy, ked je podozrenie, ze v prevodovke sa nachadza voda, teda presnejsie G12 a teda aj glykol. Testuje sa to glykol testom. Ale ako som vravel, tieto chladice sa bezne nekazia ako v napr. Opel Vectra, Insignia, MB 270,320 atd. Ak je v oleji malo glykolu, bezne to nevidno, ak vela, tak to vidno po otvoreni prevodovky. Takze u mna su to zbytocne vyhodene peniaze len tak, ked nevie, ci je spatny. Takisto tie lacne ciny ci kde to vyrabaju nie su vzdy kvalitne, velakrat sa stalo, ze zakaznik chcel usetrit, nekupil original alebo od dobreho vyrobcu a chladic mu prdol do tyzdna, videl som aj na druhy den.
Pridavam fotky pre ukazku, ako to vyzera v prevodovke po glykole vo velkom mnozstve