... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

stanonz
Autor témy
Auto: e36 96
Kraj: Nitriansky

auto netaha

Štvrtok, 31. Októbra 2013, 21:10

ahojte,
mam taky problem ze ked mam zaradenu dvojku alebo trojku pri inych rychlostiach mi to zatial nerobi auto mi netaha az po chvilke ale momentalna spotreba mi ukazuje 25-30l,vymenil som sviecky aj palivovy filter co by to mohlo robit?dakujem

Užívateľov profilový obrázok
dethXtreme
Auto: e36 323i
Kraj: Banskobystrický

Re: auto netaha

Štvrtok, 31. Októbra 2013, 22:02

to je ok ze V3S netaha a zere 30litrov...toto su temy, fakt ](*,) ](*,)
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

fafa111
Auto: E36 320i coupe
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 31. Októbra 2013, 23:06

stanonz napísal:
ahojte,
mam taky problem ze ked mam zaradenu dvojku alebo trojku pri inych rychlostiach mi to zatial nerobi auto mi netaha az po chvilke ale momentalna spotreba mi ukazuje 25-30l,vymenil som sviecky aj palivovy filter co by to mohlo robit?dakujem

Skus sa vyjadrit normalne, to co pises, to sa da porozumiet vseliak. Akoby si plietol 2 na 3. A hlavne napis co za V3S mas.

dethXtreme
Auto: e36 323i
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 31. Októbra 2013, 23:50

mne sa po dlhsej uvahe a desifracii zda, ze ide o to, ze mu auto na 2 a 3 prevodovom stupni a zosliapnutom plyne nechce ist za plynom a pri urcitych otackach zabere...odhliadnuc od toho, ze pri atmosfere je normalny jav ze to v nizkych otackach netaha si myslim, ze by to mohla byt DISA...a tou spotrebou chcel naznacit ze ma plyn na podlahe si myslim...ale je to len moj odhad...nech sa vyjadri autor
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Piatok, 1. Novembra 2013, 06:53

myslim, ze ked zapojime slovencina do textu, tak sa to lahsie cita.

stanonz napísal:
ahojte,
mam taky problem, ze ked mam zaradenu dvojku, alebo trojku (pri inych rychlostiach mi to zatial nerobi) auto mi netaha. Az po chvilke, ale momentalna spotreba mi ukazuje 25-30l. Vymenil som sviecky aj palivovy filter. Co by to mohlo robit?dakujem

nuze na lepsejsiu radu by bolo vhodne upresnit nejake tie veci ako:
ake auto / motor ?
lepsie popis to "netaha" : ides na 1500 rpm, zaradena 2ka, zosliapnes plyn, auto pomaly akceleruje a nad 3500 zacne normalne tahat? samozrejme ze spotreba skoro konstantne od zaciatku pridavania cez 25-30 litrov...
takto sa totiz bezne spravaju M50 bez vanosu.

ak taketo nieco zazivas na inom motore, tak by som preventivne pozrel tesnost sania.. najcastejsie diera v kolene medzi vahou a skrtiacou klapkou. taktiez kadejake hadice pripojene k saniu. cele toto v spojedni s odchadzajucou lambdou sposobi prechlastavanie - vela zere a netaha
chce to navstevu niekoho kto sa trosku vyzna do e36, nech to prekontroluje, pripadne diagnostiku.

patrik159
Auto: bmw e36 316i
Kraj: Košický

Nedeľa, 3. Novembra 2013, 20:42

Cawte ja som mal podobny problem,no mne aj zle startovalo pomenil som regulator vzduchu,cidla teploty, rozobral som vahu vzduchu a trosku ju presteloval.Nedrzal ani otacky bud mal vysoke alebo zdochlo.Ale teraz uz ide ako hodinky.Sral som sa stym 3 tyzdne bo som nemal cas.a prisiel som nato ze tahalo falosny vzduch cez hednu hacicu ktora bola trosku prasknuta ale nemyslel som si ze je to ono a predsa.Takze stoho vypliva ze to moze robit aj mala somarina ktoru clovek vide ale nemisli si to.A k tej spotrebe co mas skus chodit na normalnych otackach nie na malych ak chces aby ti akcelerovalo musi mat aj tocky

patrik159
Auto: bmw e36 316i
Kraj: Košický

Nedeľa, 3. Novembra 2013, 20:44

A ako to uy viacery spomenuly nebolo by odveci aspon opisat o ake auto ide

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných