... všetko o BMW ...
PetoK napísal:Nekupovať, je to šrot... svieti to otrasne. Keď tak jedine originál Bosch / HELLA.
csuka530d napísal:http://www.bmwklub.sk/predaj-nd-bmw/pedam-na-bmw-e-39-faceliftove-svetla-cena-350e-t85108.html
ani nerozmýšľaj nad tým !
caknakist napísal:
já bych teda rozmýšlel a hodně. Prodávající neuvádí rok výroby světel, pokud jsou to nerozebiratelné a prasknou ti tyčky, tak je to pak pěkný balík.
A to nemluvím o tom, že na 99% budou vysvícené, tak, jako 99% použitých světel, takže jestli chceš v noci něco vidět, tak tě repas stejně nemine.
Podle mě je adekvátní cena světel na E39 facelift max 200 euro. Dají se sehnat za tyto peníze. Ty světla jsou hrozné šunty - vypalují se, odcházejí tyčky, zrovna včera jsme na jedné měnili štelovací motorky - byly KO. Já vím, že cenu určuje trh, ale pořád nedokážu pochopit co jsou lidi schopní za tyhle světla chtít.
Na druhou stranu ty DEPA stojí za vyližpíču..... kroužky svítí hnusně a umírají, jsou schopní to prodávat bez štelovacích motorků (ty si musíš přehodit ze svých) a jejich čočky nejsou žádná hitparáda....spíše jeden velký průser, protože nice nevydrží.
Záleží co chceš.....zajimavé je, že předfacelift světla netrpí tolik na vypalování, vydrží daleko více. Takže popřemýšlej.....co od toho chceš. Jestli lépe vidět, nebo dělat parádu.