... všetko o BMW ...
venox napísal:dnes sa mi podarilo dat auto konecne na jamu. Tusenie sa potvrdilo, odhnity uchyt stabilizatoru. Budem to musiet objednat a dat navarit.
P.S. Kde sa da kupit za dobru cenu kit na hardyspojku? Teda ta guma + lozisko.
Dalej ma trapi riadenie, za studena ide OK po zahriati auta ide velmi tazko zatocit, riadenie netecie ale niekedy citim puknutie vo volante.
Takze sa nam to pekne zbiera, no co uz ked chcem mat cukor bude sa to postupne vsetko robit, nekupoval som nove auto.
Kraken napísal:
To puknutie vo volante a to ze tazko ide riadenie to mi pride akoby bolo zle horne ulozenie, ale zas neviem aky by to malo suvis s teplotou motora, to by robilo aj za studena.
SurrendeR napísal:to si isel na 155tka gumach ???![]()
johnyfly1 napísal:na 185/65 R15 je to ina parada co? uplny luxus
SurrendeR napísal:co sa tyka tahania do kolaji.. tiez som zvadzal krute boje s volantom aby som siel rovno , ked som siel po kolajoch.. toto je razom prec.. treba poriesit napravy.. hlavne - tyce riadenia, zadne silenty prednych ramie, predne silenty zadnych ramien a capy/silentbloky na zadnej naprave..
SurrendeR napísal:na vymenu hardy musis osrobovat vsetky skrutky co su na nej, mozno aj dat dole vyfuk, nakolko potrebujes dat dole kardan, no a to lozisko.. to uz neviem ,,
mno a pozeram ze sa ti utrhol uchyt silentov stabiku z vanicky..