caute, mam facelift e46 coupe a mam moznost zakupit UK xenony, badam na nete a zatial to vyzera, ze na EU verziu su nepouzitelne, moze mi to niekto potvrdit? alebo daju sa ponukane xenony nejak identifikovat, ze su z UK auta? vdaka
BMW E92 330d BMW E46 320cd ex VW passat 81kw TDI ex BMW E46 318i ex Dacia 1300
hadam by to slo identifikovat podla nejakeho toho E-kodu/normy. ono by ti tie svetla osvetlovali protiiducich a nie krajnicu ako EU modely, cize prva stk a neprejdes.
kludne kup aj UK xenony, potom budes musiet upravit clonku aby si nesvietil """"\__ ale ___/"""" pripadne od caknakista kup samotne EU projektory do tych svetiel
V knižke od E46 je napísane že keď idem s autom pre Európsky trh do UK ta si mám prestaviť xenonove svetla tak aby svietili správne.Tak prečo by to nešlo aj naopak ?
klasicky xenon mal prepinac ze ti namiesto ___/""""" spravilo ________ aby si neoslnoval, bixenon takuto moznost uz nema a co viem lepia sa nalepky z lomom svetla priamo na plexi
takze ice-ovi sa zacali asi pacit projektory bixenon od caknakista ked ich odporuca..donedavna si tvrdil ze je retrofit alá narvat cocku do paraboli na cigana
BMW E70 X5 3.0D BMW E53 X5 3.0D r.v 2005 (ex) BMW E39 530dAT Sedan BMW E46 320d Touring M-Packet (ex) BMW E36 318tds Compact M-Packet (ex)
takze ice-ovi sa zacali asi pacit projektory bixenon od caknakista ked ich odporuca..donedavna si tvrdil ze je retrofit alá narvat cocku do paraboli na cigana
ty asi nechapes ako som to tam pisal ze v tej teme bola robena prerabka halogen na bixenon... to ze niekto vymeni e46 projektor (cocku z parabolou) za iny, vizual je rovnaky ako original bixenon len to lepsie svieti, prerabku z halogenu vidi kazdy ze je to kolotocarina
Chalani a nedá sa to prestaviť diagnostikou? Pýtam sa lebo na mojej firemnej Octavii mi zistili až pri prvej prehliadke, že mám nastavené xenóny na UK cesty a zachvilu to prestavili
BMW E46 328i Jeep Grand Cherokee WJ 4,7 V8 Škoda Octavia III 2,0 TDi
Jaký je výrobce těch světel a modelový rok, co chceš koupit?
Přepnout světla z UK na EU verzi lze, ale pouze ZKW - nicméně tyto světla ti nedoporučuji kupovat, protože už po 50.000km bývají spálené na sračky a stejně se musí dělat kompletní retrofit.
Můžu ti nabídnout kompletní nové bixenonové projektory, není to přestavbová sada, ale OEM díl, který se vymění plug&play - v případě, že to budou světla Bosch/AL.