... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
JVasak napísal:trochu to tu ozivim
dnes som prisiel do prace autom (75km 90%dialnica), po 12h sadnem do auta a svieti kontrolka cerveneho zdvyhaku a zaroven hore mala cervena akoby zatiahnuta rucna brzda...pohybujem rucnou ,kontrolka nemizne...vypnem nastartujem stale bez zmeny...nevidim/necitim ziadne zmeny spravania sa auta tak cesta domov za mnou a chyba stale svieti
pozrel som samozrejme aj servisne intervaly (predne brzdy 19.tis, zadne 60.tis)
minuly mesiac mi zobrazilo podla casoveho intervalu vymenu brzdovej kvapaliny a dal som ho len odlizit ze vymenim dodatocne ,kontroluje to aj stav brzdovej alebo v com ku*va to moze byt?
fakt ma to vytocilo ked clovek ide stastny po 12tke konecne z roboty a auto sa rozhodne mi pokazit zvysok dna takymto stylom..nemam rad vystrazne kontrolky vsetko musi byt top tak prosim o radu..predom dakujem
PeqpeK napísal:podstatny je text ktory ti pri kontrolke vypise, ten sem napis
JVasak napísal:text nieje ziadny nemam idrive
JVasak napísal:ano viem pozeral som aj check a nemam tam ziadny kod nic len ten cerveny dvyhak a tu malu znacku brzd hore..a urcite som nevymazaval interval brzdovych platniciek..len tu brzdovku aj to pred mesiacom..brzdove platnicky predne mam v dobrom stave..zadne asi rocne..nechapem tomu..zajtra behnem na ten zdvyhak nic ine asi nepomoze