... všetko o BMW ...
mareko258 napísal:dnes som to odsledoval cca na 35km useku pekne sa teplota vysplhala na 84stupnou a kym som dorazil domov ostala stat na 90 je to OK??? teplota vzduchu vonka bola 7 stupnou ....dik za postrehy...
Vladdo01 napísal:urcite to je OK... ja po velmi sviznej jazde cca 40km som to nevedel dostat cez 70°C
po vymene oboch termostatoch som dosiahol 92°C po 9km jazdi od studeneho motora
mareko258 napísal:tak neviem co robit, vymenit oba ci nie? poradte?....nech to je tak ako ma byt....
mareko258 napísal:tak neviem co robit, vymenit oba ci nie? poradte?....nech to je tak ako ma byt....
MateX3 napísal:
Vymeň oba a máš to z krku.
mareko258 napísal:dik , tiez som toho nazoru, idem to objednat....
dimensionone napísal:V zime mi to trvalo asi 12 km, teraz tak 5 km, z Vinicneho do Pezinka a je tam 90 stupnov. No podla mna nie je dolezite, ci sa to stane po 10 alebo 20 km, no hlavne, ze sa to stane. Pretoze inak sa to prejavi dost vyrazne na spitrebe.
VT-535BH napísal:Teplota pekne stúpala, no zastavila sa pri hodnote 78-80 stupňov počas kľudnej jazdy. Pri prudšej akcelerácii (napr.na 160) teplota klesne na 75 stupňov. Po zastavení nechám motor bežať na voľnobehu a teplota pekne stúpa a po určitom čase sa zastaví na hodnote 90 stupňov. Túto teplotu drží len do doby, kým sa nepohnem a vtedy teplota opäť klesá na 75-78 stupnov, v meste aj o pár stupňov viac kvôli nižším otáčkam.
//MPower napísal:ja mam 535d , EGR bol vymeneny , hlavny termostat nie a sprava sa mi to podobne ako popisuje tuna chalan, akurat mne sa zohreje na 82C, je niekde chyba? ako sa vam zohrievaju 535D?