... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
316i

Piatok, 25. Apríla 2008, 13:08

Daweed, dúfam, že s tým prídeš na okruh, tam sa to krásne ozíva, v kombinácii s kvílením pneumatík to musí byť balzam na uši. A v tuneli sa dá aj s otvorenými oknami?

daweed
Autor témy

Piatok, 25. Apríla 2008, 15:17

Tak ta praca od Kramara vypada tiez velmi zaujimavo... ako ja niesom daky expert do vyfukov, ale uz ked niekto robi zvody na WRCcko tak asi tiez vie co robi :D

no a na okruh chcem ist urcite, ale uvidim ako budem vtedy s casom... Ale ak sa bude dat tak stopro som tam!

inac kolko gum (sad gum) si zlikvidoval na okruhu?

a inac tunel s oknom dole je povinnost! hehe, inac ani nejazdim, spomalit na 60ku, 4000 otacok, vbehnem do tunela a plne knedle :twisted: :twisted: :twisted:

316i

Pondelok, 28. Apríla 2008, 10:47

daweed napísal:
Tak ta praca od Kramara vypada tiez velmi zaujimavo... ako ja niesom daky expert do vyfukov, ale uz ked niekto robi zvody na WRCcko tak asi tiez vie co robi :D

no a na okruh chcem ist urcite, ale uvidim ako budem vtedy s casom... Ale ak sa bude dat tak stopro som tam!

inac kolko gum (sad gum) si zlikvidoval na okruhu?

a inac tunel s oknom dole je povinnost! hehe, inac ani nejazdim, spomalit na 60ku, 4000 otacok, vbehnem do tunela a plne knedle :twisted: :twisted: :twisted:

Asfalt je hladký a pomerne šetrný voči pneumatikám, najazdil som tam 100km, chlapík čo jazdí s tou hondou S2000 /iba okruh a to dosť brutálnym štýlom/ tvrdil, že vydržia 3000km, tak si to zrátaj. Nie je to nič strašné.

daweed
Autor témy

Piatok, 2. Mája 2008, 14:59

Tak paraaadicka :D tesiiim uz teraz hehe

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 227 neregistrovaných