... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
_bang_ napísal:Pocul som (neviem potvrdit,ci je to pravda) ze zakladna poloha okna sa da vraj nastavit klucom.
Otvor auto a drz tlacidlo na kluci otvorit - vsetky okna sa spustia. Potom zasa zavriet... Nemal som s tym este problem takze neviem,ci sa to tym vazne aj nastavi, ale tak za rychly pokus nic nedas...
 . Keď sa zatvoria okná a tuk do ovládača jemne aby sa pootvorili tak to už nevrzga. Odporúčam
 . Keď sa zatvoria okná a tuk do ovládača jemne aby sa pootvorili tak to už nevrzga. Odporúčam  

b.kubo napísal:skusal som aj tie polohy a nic. asi rozoberiem tie dvere a pozriem tie plastove pi.. ci nahodou niesu poulamovane. potom budem mudrejsi.. ale zeby to robilo na vsetkych 4oknach sucastne?

fritolko napísal:Ujo Nadro mi povedal jednu fintu ako zistiť či mám ulomené tie plastové kocky okien: Stiahnite si tak okno na polovicu a skúste ho rukami potiahnuť dohora. Ak drží je všetko OK, ak sa pohne tak je niektorá kocka KO.
 ja som tiez robil na prednych dverach jednu odlomenu kocku, teda kocka drzi, len lanko z kocky vyskakuje.... staci vrtak a stahovacie pasky, alebo drotik. Mam kdesi aj foto keby niekto nevedel o com je rec.
   ja som tiez robil na prednych dverach jednu odlomenu kocku, teda kocka drzi, len lanko z kocky vyskakuje.... staci vrtak a stahovacie pasky, alebo drotik. Mam kdesi aj foto keby niekto nevedel o com je rec.fritolko napísal:Ujo Nadro mi povedal jednu fintu ako zistiť či mám ulomené tie plastové kocky okien: Stiahnite si tak okno na polovicu a skúste ho rukami potiahnuť dohora. Ak drží je všetko OK, ak sa pohne tak je niektorá kocka KO.