Caute chalani. Uz dlhsi cas pozorujem tento problem a mozno sa s tym uz niekto stretol no nikde som to tu nenasiel. Stava sa mi celkom pravidelne ze po natankovani nadrze a nasledneho jazdenia pozorujem ze rucicka palivomera klesa. Proste nafta mizne. Pod autom ziadna mlaka, nedymi, nie je ani vo vode, ani do oleja nejde. Diagnostika nic neukazala a vsetky hodnoty su v normale. Nevedia si s tym rady ani v servise. Aj ked som na nete nasiel vela ludi ktory malo podobny problem neviem ako to vyriesili. Nejake napady?
Pokial máš na mysli to že ked jazdíš máš tam čo ja viem 2 centi nad polovicu nádrž a ked vypneš motor a naštartuješ po 5tich hodinách a palička je na 2 cm pod polkou nádrže tak to je úplne normálne nafta ti nemizne.... ak nie tak neviem čo myslíš
toto sa mi stáva tiež pravidelne... natankujem plnú, jazdím dva, tri dni a proste ten ukazovateľ ide stále dole a dole až zasvieti to "oko" a treba doplniť... stále dokola bez výsledku. Jediné čo na to pomáha je pištoľ (rozumej tankovacia) a cca 80-90e vytiahnuť z peňaženky robí mi to aj dva, tri krát do týždňa už dlhú dobu... neviem čo s tým
Som rad ze niesom jediny kto ma tento problem kazdopadne tvoje riesenie praktizujem no pride mi to len ako docasne riesenie a nie ako uplne odstranenie problemu