... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Keith napísal:Caute,
mam mozno hlupu otazku, ale aj tak skusim.
Hladal som to aj na tomto fore, aj na zahranicnych forach, ale nasiel som len velku kopu roznych informacii, z ktorych si neviem poskladat celkovy obrazok. Zaujimaju ma, ake su servisne intervaly na zakladne veci na E90ke - vymena oleja, olejoveho filtra, vzduchoveho filtra, palivoveho filtra, peloveho filtra a pod.
Informacie, ktore som nasiel, su asi v tomto duchu:
- "nic neries, BC ta na vymeny upozorni"
- "olej a olejovy filter by si mal menit kazdych 30000 km podla odporucania" vs. "nedaj na odporucanie vyrobcu a radsej men castejsie"
- "palivovy filter je dozivotny" vs. "palivovy filter men kazdych 30000 km"
- "vzduchovy filter men pri kazdej druhej vymene oleja" vs. "vzduchovy filter men s kazdou vymenou oleja"
Takze som z toho mimo. Viete mi dat niekto jasnu odpoved, co je anjlepsie, teda, ako casto co menit? Ak je to tu uz niekde na fore, kludne ma odkazte na spravnu temu.
A este jedna vec, ako som spominal, niekde som sa docital, ze BC ma upozorni, kedy mam nieco vymenit. v BC vsak vidim len odpocitavanie intervalu na olej, oblozenie brzd, servisnu kontrolu a este cosi (asi brake fluid). Co tie ostatne veci, ako vzduchovy filter, palivovy filter, olej v prevodovke, atd... mam cakat teda, ze mi BC povie, kedy menit?
Vdaka za odpovede