... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
sodoom napísal:zdravim páni.ja som tiez mal problem s BC packou,neprepinalo mi palubak.obcas prepinalo,obcas nie.tak som sa pustil do demontaze tej packy,aby som zistil kde bola chyba.celu moju pracu som sfotodokumentoval a pripravil som navod ako ju zmontovat pre tych,ktory to este nerobili a maju v plane sa do toho pustit.dufam,ze to bue niekomu uzitocne a usetrim tak niekomu 30e za jazdenu(nehovoriac o novej 180e) ako to bolo v mojom pripade.ak by boli nejake otazky,kludne piste![]()
http://www.youtube.com/watch?v=gtrUizQz ... e=youtu.be
lukas107 napísal:a je dobre dat tam lankovy kablik..ten vydrzi viac...ja som to rozoberal a menil kablik uz 3 krat
Pablo316ti napísal:Zdravím, Chcem sa opýtať, či mi niekto vie poradiť ako vynulovať kontrolku airbagu. Pretože som mal rovnaký problém s BC, zlomil sa mi káblik. Vymenil som ho, všetko som pozapájal rovnako a BC funguje, ale pribudla mi kontrolka Airbagu červená. Vie mi niekto pomôcť ? je to normálne, že počítač po odpojení airbagu vypíše chybový stav bezohľadu nato, či airbag naspäť zapoím ajtak to bude svietit ?