zdravim klubaci.no tak na fore som uz nejaky ten rok ale nikdy som sa nezmohol resp. nemal som cas ani chut pisat nejaky pribeh...no a je to tu:D lezim chory v posteli tak idem nato.teda aspom zbezne nech vieme oco sa jedna:) zacalo to jednoducho 18rokov prve auto VW golf 2gtd...bolo mi malo presiel som na eskort cabrio..stale ma to nezaujalo tak som ako cerstvy vodic chcel nadupanu karu..(18rocny driver

) predal som cabrio a priahol som po honde CRX ktoru som si aj vyhliadol no uz v tej dobe mal brat E46sedan a nahovoril ma aby som skusil nieco take taks me si vyhliadli aj E36sedan 318i...bolo to po ceste ked som isiel poteraz svoju vysnivanu CRX, no co sa stalo sa asi stat malo bmw bolo po ceste ako prve a poviem vam ked som si dotoho sadol tak mi zaiskrili oci a povedal som ze ho beriem takze sme nestihli ani obzriet vysnivanu CRX..ale nelutujem:) odvtedy som sa do bmw asi zalubil pretoze ine auto nechcem..tak sa to zacalo.36tku som mal asi dva roky no potom ako som nanej jazdil vo viedni a rozvazal jedlo tak dostavala dobre zabrat a jej stav sa len a len zhorsoval, robili sa iba nutne vymeny no a potom prislo to najhorsie.je doba aka je stratil som robotu peniaze vsetko tak som bol okolnostami prinuteny predat auto. asi po stroch tyzdnoch sedenia doma som sa zamestnal u kamarata vo firme co mi velmi pomohlo tak som zacinal odznovu. zase VW golf 2 ktory bol stale doma a aj doma navzdy ostane:) cas isiel dalej presli dva roky moja situacia sa vyriesila a rozbehol som aj svoju firmu..bracha predal svojho sedana no necakal dlho a kupil E46k touring..cierny FL...nebolo mi treba sa nan pozerat dlho aby som sa doneho zalubil.auto mojich snov. bmw koli laske k nemu kombi koli robote..parada. hned som vedel ze dalsi majitel budem ja..bracha sa povozil a bolo to tu auto bolo napredaj pretoze si zohnal zase nieco dalsie( on pri jednom aute nevydrzi dlho:) ) tak a truhlicka je moja..popridavam nejake fotky ak pridem nato ako.a ospravedlnujem sa za pravopis..