... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Mathess napísal:Ja som mal to iste v e46 a bola v prdeli ojnica a hriadel
bajer88 napísal:mne to auto lubi robit tiez. vacsinou ked ho potocim a potom to je celkom pocut zacalo to robit tiez z nicoho nic vymena oleju nepomaha zevraj to su tie hydroblbosti :)
kolko moze stat material na vymenu ?
 jedna stoji cez 10 e
 jedna stoji cez 10 e
HAZARD napísal:Za 190e sa da zohnat sada hydrostelov znacky INA len ta vymena stoji za to...
 zatial v pohode jazdim a nic len ten zvuk
 zatial v pohode jazdim a nic len ten zvuk  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
 staci otvorit ebay alebo nech spravim reklamu napisat na martin46
 staci otvorit ebay alebo nech spravim reklamu napisat na martin46 
HAZARD napísal:Ahoj,tak podla toho co som sa docital bludenim po nete a citanim x for som dospel k nazoru ze hydrostely by to byt nemali.nakolko tie by mali cvakat len za studena po nastartovani kym sa natlacia olejom...ale mne to praveze za studena nerobi nic az za tepla to hentak cvaka...
 s novymi hydrami počut len klepot ---štelov..ked je zodrata vačka vymena hydroštelov nepomože..neviem ako u R6 ale u R4 mam to celkom zmaknute problematiku s hydrami už na každej jednej som menil,,a ked je fakt zjazdena vačka už na pohlad tak vymen aj tu 2x to budeš zbytočne otvarat :)
 s novymi hydrami počut len klepot ---štelov..ked je zodrata vačka vymena hydroštelov nepomože..neviem ako u R6 ale u R4 mam to celkom zmaknute problematiku s hydrami už na každej jednej som menil,,a ked je fakt zjazdena vačka už na pohlad tak vymen aj tu 2x to budeš zbytočne otvarat :)