... všetko o BMW ...
Bawaria316i napísal:Zdravim ..... poradte : ked vymacknem spojku tak to dost (šucha a proste vydava to divoke zvuky ) predpokladam ze to bude spojkove lozisko.Inka rychlosti sa radia pekne bez problemou. tak sa chcem spytat ..... ako na to kolko je roboty ked pojdem na to cez motor ? a kolko je roboty ked pojdem cez prevodovku? co sa viac oplati ????? Dakujem za rady...... motor M40, 1,6i 1990 ,coupe, plastak
Bawaria316i napísal:a to aj kulisu musim odpojit vsak? a ten kardan sa mi zasusie tolko aby som vytiahol tu prevodovku?
Bawaria316i napísal:dikes..... idem na todnes nejdem spat pokial to nebude rozobrate a poskladane ..... lozisko uz doma 40e
....potom dam info ako to dopadlo ....
Bawaria316i napísal:no chlapy tak som to sparavil do rananajvätsi problem bol povolit sruby na prevodovke od motora ...... (tak som ruky do..bal) ale inak pohodicka .... povolil som aj to kardanove lozisko ako si mi radil nechal som prevodovku na tych kolajnickach a predok som si podlozil zdvyhakom a vytlacil som ju do zadu to mi vyslo akurat nato ze som vybral uz rozsipane lozisko (gulky sa len vysypali) vlozil som nove od SACHS a teraz krasne tichucko ......
![]()