... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

slano
Autor témy
Auto: BMW 318i
Kraj: Bratislavský

brodit aktivny drziak

Streda, 9. Októbra 2013, 13:39

Zdravim. Zohnal som si brodit aktivny drziak (napaja sa priamo na 12v niekde v aute) no nie je mi uplne jasne ako ho zapojit, resp. kadial viest kabel, nemate niekto skusenosti? Vozidlo je E90. Videl som niekde instalaciu cez fukar vzduchu, co je asi najpohodlnejsie, kedze drziak je hned pri nom, no v servise mi povedali, ze je potrebne robit dieru do trubice. Nemate niekto nejaky dobry tip? Popripade kontakt na niekoho sikovneho v BA alebo okoli co by to vedel nainstalovat?

Creoon

Re: brodit aktivny drziak

Streda, 9. Októbra 2013, 14:16

slano napísal:
Zdravim. Zohnal som si brodit aktivny drziak (napaja sa priamo na 12v niekde v aute) no nie je mi uplne jasne ako ho zapojit, resp. kadial viest kabel, nemate niekto skusenosti? Vozidlo je E90. Videl som niekde instalaciu cez fukar vzduchu, co je asi najpohodlnejsie, kedze drziak je hned pri nom, no v servise mi povedali, ze je potrebne robit dieru do trubice. Nemate niekto nejaky dobry tip? Popripade kontakt na niekoho sikovneho v BA alebo okoli co by to vedel nainstalovat?
http://www.brodit.sk/produkty/instalacia/
Kedzectu chcu 10e bez DPH tak to asi nieje take jednoduché ako pripevniť si vonavku na vetrak. :)) ja inak prvy raz počujem tuto znacku a vobec ta montaz sa mi nepozdava. Skor by som riesil prisavky na okno. .

slano
Autor témy
Auto: BMW 318i

Streda, 9. Októbra 2013, 15:05

(Nevzťahuje sa na inštaláciu držiaka s Molex adaptérom. Inštaláciu držiakov s Molex adaptérom doporučujeme v auto servise.)

To je prave to co mam. Normalny sa da nainstalovat bez problemov, ten s Molex adapterom ale napajas priamo na 12v do auta (nie do zapalovaca) no neviem kadial rozumne viest kabel. Asi skusim ten autorizovany servis, snad pomozu tam.

Užívateľov profilový obrázok
Igmaus
Auto: G20 330dx
Kraj: Trenčiansky

Streda, 9. Októbra 2013, 18:08

slano napísal:
(Nevzťahuje sa na inštaláciu držiaka s Molex adaptérom. Inštaláciu držiakov s Molex adaptérom doporučujeme v auto servise.)

To je prave to co mam. Normalny sa da nainstalovat bez problemov, ten s Molex adapterom ale napajas priamo na 12v do auta (nie do zapalovaca) no neviem kadial rozumne viest kabel. Asi skusim ten autorizovany servis, snad pomozu tam.

Kamoš si nedávno dával dorábať v autorizovanom servise 12v zásovku niekde pri spolujazdcovych nohach a platil za to okolo 180€ čo sa mi zdá dosť za jednú posratú zásuvku :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných