... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
fafa111 napísal:nato aby to stichlo a naplnilo hydrostel potrebujes otacky 4000-5000, niekedy treba pojazdit aj 100km. Pisem to, lebo mam to tiez ked auto dlho jazdi v nizkych otackach. Ale ludia maju strach to tocit 100km v otackach 5000/min.
fafa111 napísal:Neviem ako to chapes ty, ale ked jazdim v otackach, tak to nieje na dvojke.
Kludne si jazdite do 2000 za minutu a potom tu zakladajte temy, ze vam to klepe.
Ja dobre viem, ze uz je to vydrate, ale je lepsie to premazat, ako chodit s klepanim. Aspon si budes isty ze su to hydrostely a mozes to vymenit.
fafa111 napísal:Ale neviem co ti tu vypisujes, ja som neodpovedal tebe, otazok v tejto teme je tu viac. Ja pisem o hydrosteloch na otazku inych klubakov, o mojich skusenostiach. Ty sa hned toho chytas ako decko v skolke. Ked mas iny problem, tak preco sa rozculujes, preskoc prispevok a ries si svoje.
A co myslis tym "zdvihatka"?
mascom napísal:Chlapi s kludomgomez: ked som si pozrel tvoje video, presne ten isty zvuk som mal aj ja. Mne sa to zatial stratilo, uvidim casom ci sa klepkanie vrati.
fafa111 napísal:gomez89, len sa nepototo. Robis z komara somara. Jake este chces riesenie tvojho problemu? Vymen hydrostely a mas po probleme.
fafa111 napísal:Nacham ta tak, potom napis co to bolo, aby som sa dobre nasmial.